HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Algemeen

Sinds seizoen 2018-2019 heeft HOD een nieuwe hoofdsponsor: de Rabobank. De Rabobank investeert veel geld in onze vereniging. Met de introductie van de Rabobank als hoofdsponsor nemen we afscheid van ABN AMRO als hoofdsponsor. Dit betekent het het logo van ABN AMRO niet langer gevoerd wordt op de wedstrijdtenue's.

Hoe ziet het wedstrijdtenue er uit?
De kleuren van het wedstrijdtenue zijn blauw-wit voor heren, en blauw-grijs voor dames. Dat is in de HOD statuten vastgelegd. Met de introductie van de Rabobank als nieuwe hoofdsponsor hebben we gelijktijdig ook een overstap gemaakt naar een nieuwe leverancier van onze clubkleding, OSAKA.


Wat kan ik allemaal aanschaffen?
Heel veel! We beginnen met wedstrijdtenues, uitkleding, trainingspakken en trainingstenues welke we met een mooie korting kunnen aanbieden.

Moet ik dit aanschaffen?
Nee, met uitzondering van het wedstrijdtenue, hoef je geen trainingspak, uittenue, trainingstenue etc. aan te schaffen. Je krijgt natuurlijk wel een mooie korting hierop bij aanschaf! Hiernaast is er nog een mooi voordeel voor onze vereniging: hoe meer er verkocht wordt, hoe meer sponsorinkomsten! Dus meer geld voor de vereniging, dus voor de leden, dus voor jezelf!

Met ingang van seizoen 2019-2020 mag het ABN AMRO logo niet langer gevoerd worden op en moet dit vervangen zijn door Rabobank. 

Welke kleur heeft het uit tenue?
Het standaard uittenue (shirt en sokken) is wit. 

Welke kleur heeft het keepershirt?
Dat is zwart of rood.

Waar kan ik terecht voor andere vragen?

Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]

Wat kost een wedstrijdtenue? Een wedstrijdtenue (broek/rok, shirt, sokken) kost voor junioren 76 Euro en voor senioren 84 Euro. Dat is 20% korting t.o.v. de winkelprijs! Voor prijzen van andere producten verwijzen we je naar: [email protected]

Je kunt de kleding per mail bestellen via [email protected]

Hoe wordt de kleding bezorgd?

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je een mail zodra jouw bestelling klaarstaat in het clubhuis. Afhalen kan momenteel alleen op afspraak. Neem je bestelnummer (bevestigingsmail) mee zodat we je bestelling snel en makkelijk kunnen terugvinden. Vervolgens ontvang je per mail de factuur.