20-11 Zaalhockey selectie 1ste ronde jongens C en B

Gisteren, zondag 19 november, vond de eerste zaalselectie plaats om de spelers van het 3de team jongens C en B te bepalen. De keepers van het 3de team zullen in overleg met de keeper van het eerste team ook keepen bij het 2de team.  Hierdoor bemannen ze met 2 keepers 3 teams.

Lees meer

20-11 Zaalhockey selectie 1ste ronde meisjes A en B

Gisteren, zondag 19 november, vond de eerste zaalselectie plaats om de spelers van het 3de team te bepalen. De keepers van het 3de team zullen in overleg met de keeper van het eerste team ook keepen bij het 2de team.  Hierdoor bemannen ze met 2 keepers 3 teams.
Voor de duidelijkheid:

Lees meer

19-11 Bouw HOD Air Dome gaat van start – oproep aan alle leden

Aanstaande maandag 20 november starten de voorbereidingen voor de bouw van de HOD Air Dome. Gedurende drie dagen wordt gewerkt aan het plaatsen van de schroeffunderingen onder de kunstgrasmat op veld 8b. We hebben op de maandag en dinsdagavond om 19:30 hulp nodig bij het optillen/openklappen van de kunstgrasmat. Hiervoor zijn de coaches van

Lees meer

Reageer (0 reacties)

20-11 De eerste uitpunten voor Valkenswaard: HCAS – HOD D1 3 - 5

Na een goede trainingsweek met een  bonus oefenpotje stond het altijd lastige HCAS op on s te wachten. Beide ploegen stonden na tien wedstrijden spelen op tien  punten,  allebei de teams  gebrand om te winnen. Na een goede thuiswedstrijd tegen de Warande  afgelopen zondag  trad HOD D1 aan

Lees meer

Reageer (1 reacties)

20-11 JC1 herfstkampioen

Ook de mannen van JC1 werden kampioen het afgelopen weekend. Gefeliciteerd heren en begeleiding!

Reageer (0 reacties)

20-11 JB1 is herfstkampioen!

JB1 is kampioen! Na 9 wedstrijden staat het team van coaches Puck Tushuizen en Stefan Abels ongeslagen aan de top. Mooie prestatie jongens en coaches! Aan de ouders dank voor alle support!
Ben jij met je team ook herfstkampioen?  Stuur dan een berichtje aan [email protected]

Lees meer

Reageer (0 reacties)

20-11 HOD Heren 1 nipt onderuit in Asten.

Na een lekkere overwinning stond vandaag de uitwedstrijd naar asten op het programma. Liefkozend ook wel "dé broedertwist genoemd". De broers Jan-Paul en Thomas Peters stonden recht tegenover elkaar. Helaas viel de uitslag in het voordeel van laatstgenoemde uit: het werd 3-2 voor Asten.

Lees meer

Reageer (0 reacties)

20-11 MA2 herfstkampioen

De dames van MA2 werden na een spannende wedstrijd zaterdag herfstkampioen in hun klasse. Gefeliciteerd!

Reageer (0 reacties)

17-11 Pieten-hockey-training voor Benjamins en Funkey

Het is weer bijna 5 december. Sinterklaas is momenteel nog onderweg naar Nederland, maar…….. ook dit jaar komen de leukste en sportiefste Pieten naar onze hockeyclub. Dit jaar om een heuse Pieten-hockey-training voor jullie te verzorgen! Je mag in je hockeykleren komen, maar als je zin hebt natuurlijk ook lekker verkleed als Piet, of

Lees meer

17-11 Voorbereidingen veld 8b voor de HOD Airdome

Vanaf maandag 20 november beginnen op veld 8b de werkzaamheden voor de HOD Airdome. Dit betekent dat er volgende week niet getraind kan worden op dit veld en dat er naar andere oplossingen is/wordt gezocht. Alle betrokken teams hebben een mail gehad. De wedstrijden in het laatste competitieweekend gaan wel gewoon door.

15-11 Positief coachen... vanzelfsprekend, toch? GEWIJZIGDE DATUM

Beste coaches en trainers van HOD,
Op woensdag  29 november (let op! niet 27 november zoals eerder aangegeven) nodigen we jullie uit voor een workshop rond het thema positief coachen.  Deze avond is voor coaches/trainers van HOD en SV Valkenswaard.

Lees meer

12-11 Save the date(s): feestelijke opening HOD Airdome en ALV

Noteer vast in je agenda: op 15 december wordt de HOD Airdome feestelijk geopend! Aanvang 19.00 uur.   De maandag erna, 18 december, zal de ALV plaatsvinden.
Meer informatie volgt de komende weken.

Lees meer

Bijlage: Poster6.jpg