20-4 HOD in de vakantieperiode

De komende weken breekt de vakantieperiode aan.  Alle HOD-trainingen vervallen tot maandag 7 mei. Uiteraard kan er in overleg wel worden getraind. Het clubhuis blijft gewoon geopend, met uitzondering van Koningsdag 27 april.

Lees meer

19-4 Uiterst effectief Oss verslaat HOD: 8-0

Ondanks  wat  vertraging  in  verband  met het  kampioenschap  van de twee  na   beste  club van Brabant  hier   dan   toch  het  verslag  van de  wedstrijd  van  afgelopen   zondag . De  dames   traden

Lees meer

Reageer (0 reacties)

19-4 Herinnering enquetes teamindelingen 2018-2019

Deze week is per mail aan alle junioren A tot en met F een enquête verstuurd over volgend seizoen. Blijf je hockeyen? Op welk niveau zou je dit willen doen? Wat vond je van afgelopen seizoen?  Heb je die nog niet ingevuld? Doe dat dan zo snel mogelijk! 

Lees meer

17-4 Donderdagavond competitie Heren bij HOD

Sinds de winterstop is bij HOD een herenteam actief in de donderdagavond competitie. Deze heren, een oud-heren 2 team van HOD, besloot na de oproep van de KNHB de hockeysticks weer te voorschijn te halen. De conditie kon misschien hier en daar nog wat beter, de spieren nog wat stram maar de combinaties liepen vrijwel meteen als vanouds. Donderdag

Lees meer

16-4 Enquete teamindeling junioren en jongste jeugd verstuurd

Op 15 april zijn de enquêtes over de teamindeling 2018-2019 aan alle junioren (A tot en met D) verstuurd. In deze enquête kun je o.a. aangeven wat je wensen zijn voor volgend jaar. Vul deze dus in!

Lees meer

16-4 HOD pakt in extremis drie belangrijke punten tegen MEP

Vrijdagavond   stond de inhaalwedstrijd tegen MEP op het programma. De duels tussen HOD en MEP beloofden voorheen altijd veel spektakel en ook nu werd deze trend doorgezet waarin HOD er in de laatste minuten met de overwinning vandoor ging: 2-1.


Lees meer

Reageer (0 reacties)

15-4 5 mei HOD jeugdtoernooi

5 Mei  is het weer zover, het 4 e  HOD jeugdtoernooi voor alle A t/m D jeugd van HOD.
Dit jaar is het thema HOD`s Fairy Tales. Lees meer