20-10 Grote opkomst jeugd clnic

Vanochtend  was er speciaal voor alle jonge hockeyliefhebbers met de F, E, D en C leeftijd (tot circa 14 jaar) een superleuke clinic. Onder leiding van Floris Verhagen en verschillende spelers uit MA1, JA1 en Dames 1 leerde een grote groep kinderen allerlei nieuwe technieken en slimme trucjes op het veld. Met broodje knak na afloop!

Lees meer

Reageer (1 reacties)

16-10 Volwassener HOD Heren1 pakt weer ruime zege: 5-1

Na de 4-0 van vorige week was het deze week weer raak.
Het begin van de wedstrijd ging nog wat op en neer met kansjes aan beide kanten. Het waren echter de blauwhemden die de score opende. Onze interim aanvoerder Tijme van Putten haalde verwoestend uit na een goede assist van Teun Jolles. De mannen uit Valkenswaard drukten goed door

Lees meer

Reageer (0 reacties)

16-10 HOD Dames1 houdt de drie punten niet thuis: HOD Dames1 – de Hopbel 1 – 4

Zondag stond er een spannende wedstrijd op het programma, de Hopbel thuis. Deze ploeg is net zoals HOD een van de koplopers dus drie punten waren essentieel. Het belangrijkste doel voor deze wedstrijd was focus: focus op de wedstrijd en op elkaar. Ondanks de zomerse hitte en de kapotte sproeiers begon de wedstrijd rustig. Beiden partijen

Lees meer

Reageer (0 reacties)

15-10 Clubhuis gesloten in herfstvakantie op maandag en dinsdag

In verband met de herfstvakantie is het clubhuis gesloten op maandag en dinsdag. De overige dagen in het clubhuis gewoon geopend vanaf 17:00 uur.
Voor die teams die op maandag of dinsdag toch willen trainen het verzoek om zelf zorg te dragen voor het in- en uitschakelen van de veldverlichting.

Lees meer

13-10 Meisjes B1 gaat Super B spelen na 4-2 winst in play-offs

Het team van meisjes B1 heeft vandaag in de play-offs een hele mooie teamprestatie neergezet. Komend seizoen spelen ze Super B na een mooie overwinning van 4-2 op HC Rosmalen. Gefeliciteerd meiden en begeleiding!

Lees meer

Reageer (5 reacties)

12-10 Dringende oproep: trainers meisjes A gezocht!

Ben jij iemand die:
In de Dames/ Heren/ Veteranen speelt?
Meerdere jaren hockey ervaring heeft?
Superleuke  enthousiaste meiden training wil geven?

Lees meer