22-2 Daar gaat de Air Dome!

Gisteravond is de afbouw van de Air Dome begonnen om het veld snel gereed te krijgen voor de buitencompetitie. Op donderdag is alles er uit gehaald, vandaag wordt de verlichting verwijderd en morgen gaat het zeil en de vloer.

Lees meer

21-2 Opgeven clinic 9 maart van o.a. Frederique Matla

Hey hockeytopper!
 
Heb jij altijd al training willen krijgen van spelers van het Nederlands Elftal? Dan is dit je kans! 9 maart komen Frederique Matla, Sanne Koolen en Maxime Kerstholt naar Valkenswaard om jou training te geven en al jouw vragen te beantwoorden tijdens de persconferentie achteraf! Let op, vol is

Lees meer

Bijlage: HOC_18_13_poster clinic_HOD_web.pdf

20-2 Boerenkoolcup 23 februari

Zaterdag 23 februari zal van 10:00 uur tot 12:00 uur de Jongste Jeugd van HOD de Boerenkoolcup gaan spelen. Plezier staat voorop bij dit HOD toernooi en alle kinderen krijgen een broodje knakworst. Naast alle ouders zijn natuurlijk ook andere toeschouwers van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Lees meer

19-2 Jong Dames 1 is weer zaalhockeykampioen

Jong Dames 1 is weer kampioen in de zaal geworden. Vorig jaar in de 2de klasse. Dit jaar in de 1ste klasse. Afgelopen zondag speelde de top 3 uit de 1ste klasse tegen elkaar. Het was tot de laatste wedstrijd spannend. Toch was HOD te sterk voor de rest. Met de steun van Inge & Karlijn (D5) heeft Jong Dames 1 ook dit zaalseizoen weer een top

Lees meer

Reageer (1 reacties)

18-2 Het regent kampioenen, ook ZMD3 is zaalhockeykampioen

De meisjes van ZMD3 werden dit weekend ook zaalhockeykampioen. We kunnen gerust zeggen dat het kampioenen regent. Binnenkort hangt ook jullie foto op de wall of fame. 
Super gedaan meiden, coaches/trainers en begeleiding. 

Lees meer

Reageer (2 reacties)

17-2 Aanvang veldtrainingen: week 25 februari

Het zaalseizoen is voor de meeste teams al afgelopen of wordt aanstaand weekend afgerond met de laatste wedstrijden. Tegelijkertijd staat de lentecompetitie weer voor de deur, die voor de meeste teams vanaf 16 maart weer begint. Om deze reden starten de reguliere hockeytrainingen op het veld weer in de week van 25 februari. Ook de

Lees meer

16-2 JD1 en MC3 zijn ook zaalkampioen

En ook dit weekend zijn een aantal HOD teams zaalhockey kampioen geworden. ZMC3 is vanmorgen thuis kampioen geworden en ZJD1 kan na 10 wedstrijden niet meer worden ingehaald en daarmee dus ook al kampioen!  Teams,coaches en begeleiding van harte gefeliciteerd, top gedaan. 

Lees meer

Reageer (1 reacties)

15-2 Steun onze vereniging, koppel je loten van de Vriendenloterij!

Wist je dat…….
 
Wanneer je met een of meer loten meespeelt in de Vriendenloterij, je deze kan koppelen aan onze vereniging? Dit houdt in dat 50% van jouw inleg direct aan onze vereniging geschonken wordt! 
 
 
Wat moet je doen?

Lees meer

Reageer (0 reacties)