23-6 MC9 wint ook kampioenentoernooi!

MC9 is kampioen geworden in de lentecompetitie en won daarna ook nog het kampioenentoernooi in Oss. Dubbele kampioenen dus, van harte gefeliciteerd meiden en begeleiding. Top gedaan.

Reageer (1 reacties)

22-6 Contributie 2017-2018

Op de ALV van afgelopen dinsdag zijn de contributiebedragen voor veldhockey 2017-2018 vastgesteld:

Lees meer

21-6 Teamindelingen weekend van 1 juli bekend

Achter de schermen zijn de Jongste Jeugd, Junioren en Seniorencommissie hard bezig met de teamindelingen voor volgend jaar. Het is elk jaar weer een hele puzzel om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. In het weekend van 1 juli publiceren we de teamindelingen op de website.

19-6 Heren Veteranen A kampioen!

Ook Heren Veteranen A is kampioen geworden. Ze eindigden als eerste in de Veteranen Overgangsklasse. Gefeliciteerd heren!

Reageer (1 reacties)

19-6 Voorselectie MD3 is bekend

Beste meiden,

Vandaag is de selectie geweest voor MD3 
In de stomende hitte hebben jullie allemaal enthousiast en met volle inzet ‘gestreden’ voor een plekje in het opleidingsteam. 

Lees meer

Bijlage: Laatste 19 selectie Opleidingsteam 2017_2018.docx

18-6 Heren LA naar Nederlands Kampioenschap Veteranen 2016-2017

Heren LA won vandaag met 4-0 van Liberty en is daarmee als eerste geëindigd in hun poule. Zij nemen hierdoor ook deel aan het Nederlands Kampioenschap Veteranen en maken dus kans om Nederlands kampioen te worden, Kom ze aanmoedigen op zondag 25 juni bij Oranje -Rood!

Reageer (2 reacties)

17-6 Jongste Jeugd Dag bij HOD

Wij organiseren al enige jaren de slotdag voor de kleinste hockeyers uit de regio: de Jongste Jeugd Dag. Vandaag was het weer zover! Er werd met veel plezier gehockeyd en iedereen ontving voor zijn of haar inzet een medaille! Kijk voor meer foto's op onze Facebookpagina  HODValkenswaard

Lees meer

Reageer (0 reacties)