20-9 Sportspreekuur Van Hoof

Last van een blessure? Meld je dan op het sportspreekuur bij Paramedisch Centrum Van Hoof. Leden van HOD kunnen terecht op:
Maandag 18:00-18:45 in Westerhoven Maandag 19:00-20:00 in Dommelen   Donderdag 18:00-18:30 in Dommelen
Kijk voor adressen en meer info op www.fysiovanhoof.nl

Lees meer

20-9 LET OP: Afsluiting fietspad langs velden SV Valkenswaard

Het fietspad langs het veld van SV Valkenswaard is per direct  afgesloten tussen de ingang van AVV en de poort naar de Merellaan. 
Vanaf woensdag 20 september t/m 20 oktober is het fietspad afgesloten om de veiligheid van de bezoekers van het sportpark tijdens de renovatie van de SV Valkenswaard velden te garanderen.

Lees meer

20-9 Succesvolle twinning HOD en Tsjechische Hockeybond

Twinning activiteit tussen Tsjechische Hockeybond en HOD Valkenswaard succesvol.
Op 15 en 16 september 2017 bezochten Lorenzo Westreenen en Martin van de Rakt in nauwe samenwerking met de KNHB de Tsjechische Hockeyfederatie in Praag. Dit in het kader van het twintig programma van de EHF. 

Lees meer

17-9 Wisselingen in bestuur HOD

Het bestuur van HOD is blij met de toetreding van Robert Manders. Hij zal tot zijn benoeming op de volgende ALV de functie van penningmeester a.i. vervullen. Robert heeft een financiële achtergrond en heeft dochters bij HOD hockeyen.

Lees meer

17-9 Huldiging EK kampioenen 16 september bij HOD

Gisteravond hebben we in een heel groot gezelschap 'onze' EK-kampioenen Lidewij Welten, Frederique Matla, Maud Renders en Ad de Boer gehuldigd. Babs van de Rijt presenteerde met veel verve de dames en heer. Burgemeester Ederveen, wethouder Buiter en voorzitter Ruud van de Rakt roemden de kampioenen, die zichtbaar onder de indruk waren. Het was een

Lees meer

15-9 Zaalhockeytarieven 2017-2018

Zoals bekend krijgt HOD een eigen zaalhockeyhal!  Zoals afgesproken in de laatste ALV, heeft het bestuur de volgende zaaltarieven vastgesteld: 

Lees meer

13-9 Ontwikkel je verder als trainer of coach!

Wil jij je als trainer of coach verder ontwikkelen en dit ondersteunen met een KNHB-diploma? Of zijn er binnen het team ouders en/of spelers die zich hierin willen verdiepen?

Lees meer

11-9 Nieuwe trainingscoördinator: Daan van Koert

Hoi allemaal, mijn naam is Daan van Koert, de nieuwe trainerscoördinator voor dit seizoen. Na zelf 10 jaar gehockeyd en getraind te hebben in Woerden en een stage bij Oranje Zwart(via mijn opleiding) ben ik bij Hocekywerkt terecht gekomen. Vanuit hen ligt mijn volgende uitdaging nu bij HOD. Mijn doel is ervoor te zorgen dat alle trainingen goed

Lees meer

6-9 Griezelige avond bij HOD voor C en D-jeugd

Op 28 oktober is het weer zo ver: Het feest voor de C- en D-jeugdleden van onze hockeyvereniging. Het feest zal weer geheel in thema worden aangekleed. Via de lijncoordinatoren zullen de jeugdleden benaderd worden. Graag voor 14 oktober aangeven met je team of jullie komen via jullie lijncoordinator.

Lees meer

Reageer (0 reacties)