19-4 Trainingen en clubhuis in de paasvakantie

De paasvakantie staat voor de deur. Na IET is het clubhuis op de volgende data GESLOTEN : - maandag 22 april tot en met donderdag 25 april  - zaterdag en zondag 27 en 28 april.

In de week van 29 april is het clubhuis weer geopend.

Lees meer

17-4 Kick off Hockeyplaatjesverzamelactie

Wat een geweldige middag......Wat een opkomst! Nadat de heren van de Jumbo het eerste hockeyplaatjesverzamelalbum hadden overhandigd aan Inge van Veldhoven, gingen alle kinderen vol enthousiasme op zoek naar paaseieren, paashaasjes en paaslollies. Een zoektocht die langs alle velden ging.

Lees meer

Bijlage: loterij.jpg

17-4 Demo wedstrijd Dames 1 op vrijdagavond 19 april IET

Dit weekeinde is het International Easter Tournament (IET) bij HOD. Kijk voor het wedstrijdschema op www.iet-online.nl Dames 1 speelt op vrijdagavond een demo wedstrijd tegen Weert Dames 1. Aanvang 19.30

Lees meer

17-4 OPROEP: heeft iemand albums van MC4 en de Benjamins?

Welk team heeft naast zijn eigen albums ook de albums van MC4 en de Benjamins? 
We missen een aantal albums. Met het bij elkaar leggen van de albums kan het zijn dat deze albums bij andere teams terecht zijn gekomen.

Lees meer

13-4 Gezocht-gezocht-gezocht

Onze secretaris gaat aan het einde van seizoen na 5 jaar stoppen met bestuurswerk. We zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe secretaris. Iets voor jou?

Lees meer

14-4 Funkey les op scholen

Twee enthousiaste meiden van HOD gaan de scholen in Valkenswaard en omstreken af om jonge kinderen enthousiast te maken voor hockey! Met name bij jongens merken we dat ze vaak 'automatisch' voor voetbal kiezen terwijl er ook heel veel andere leuke sporten zijn, zoals hockey. Dat is de reden waarom HOD graag op school funkey hockey komt geven

Lees meer