HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Jongste jeugd


Vanaf 4 jaar kun je starten met hockey!

Funkey (4-5 jaar):

Op zaterdagochtend van 09.00 - 09.45 uur is er speciaal voor de allerkleinsten Funkey-hockey. Fun in goed leren bewegen is key. Het stimuleren van een brede motorische ontwikkeling voor de allerkleinsten via veelzijdige, multisport beweegprogramma’s staat hierin centraal. Drie kwartier plezier met andere kinderen op ons veld, een mooi en sportief begin van de dag. Voor deze training is geen speciale hockeykleding vereist.

Benjamins (6-7 jaar):

Nu gaat het beginnen. Vanaf 6-7 jaar zijn er de benjamins: ook zij leren nog op speelse wijze hockey. Ze trainen 1x per week op de zaterdagochtend van 09.00 – 10.00 uur met leeftijdsgenootjes op een hockeyveld maar spelen nog geen competitie. 2 Hoofdtrainers en verschillende jeugdtrainers verzorgen deze benjamin-training. Om mee te trainen met de benjamins heb je een bitje en scheenbeschermers nodig. Natuurlijk mag je ook je hockeystick meenemen. Als je deze nog niet hebt dan zorgen wij daarvoor.

O8-tallen (7 jaar):

Vanaf ongeveer 7-8 jaar ga je in de competitie spelen: echte wedstrijden tegen teams uit onze omgeving. De teams bestaan uit maximaal 8 kinderen. Je speelt echter tijdens de wedstrijdjes 3 tegen 3. Na 20 minuten wisselen de teams en speel je tegen het andere 3-tal van de tegenpartij. Deze wedstrijdjes zijn op zaterdagochtend. Het team wordt begeleid door 2 coaches. (meestal ouders). Daarnaast lever je op zaterdag als thuisspelende partij twee spelbegeleiders, dit rouleert tussen de ouders van de kinderen. 

O9-tallen (8 jaar):

Je speelt competitie in een O9-tal. Jouw team bestaat uit ongeveer 8 spelers. De wedstrijden, 6 tegen 6, speel je op zaterdagochtend op een kwart veld. Ook hier lever je als thuisspelende partij twee spelbegeleiders. 

O10-tallen (9 jaar):

Je speelt competitie in een O10-tal. Jouw team bestaat uit ongeveer 10 spelers. De wedstrijden, 8 tegen 8, speel je op zaterdagochtend op een half veld. 

Enthousiast?
Ben je enthousiast geworden en wil je een keertje meedoen? Kom gerust langs! Wil je meer weten? Mail naar [email protected]

We hopen je snel op een van onze velden te zien!