HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Lidmaatschap

Wil je lid worden van HOD? Kijk hier beneden voor de mogelijkheden. Als je vragen hebt of meer informatie wil, mail dan naar [email protected]

Wanneer starten met hockey
Met hockey kun je al op ongeveer 4-jarige leeftijd beginnen. Speciaal voor de allerkleinsten is er Funkey. Fun in goed leren bewegen staat centraal. Funkey is niet alleen hockey, het bestaat uit een breed aanbod van bewegen met en zonder bal.

Vanaf 6-7 jaar zijn er de benjamins: ook deze leren nog op speelse wijze hockey. Zij trainen een maal per week en spelen nog geen competitie.

Vanaf 8 jaar mag worden deelgenomen aan competitiewedstrijden. Voor indeling in categorie├źn is de leeftijd, die een lid op 1 oktober heeft, primair bepalend. De hockeybestuursleden bepalen of een lid in een hogere leeftijdsklasse ingedeeld zal worden.

De indeling is als volgt:

8 t/m 9 jaar E jeugd zestal of achttal
10 t/m 11 jaar D jeugd elftal
12 t/m 13 jaar C jeugd elftal
14 t/m 15 jaar B jeugd elftal
16 t/m 17 jaar A jeugd elftal.

Ben je tussen de 9 en 12 jaar en heb je nog niet eerder gehockeyd, dan kun je instromen bij de hockeyschool. In deze groep, die alleen traint en nog geen wedstrijden speelt, leer je de fijne kneepjes van het hockeyspel onder deskundige begeleiding.

Vanaf 18 jaar speel je bij de senioren, en vanaf 30-35 jaar bij de veteranen.

Alle junioren spelen op zaterdag. Senioren en veteranen heren (vanaf 35 jaar) spelen op zondag. Veteranen dames (vanaf 30 jaar) spelen op donderdagmiddag of op zondag.

Voor de senior/veteraan die wel wil hockeyen, maar geen competitieverplichtingen (meer) wil, bestaat er een trimmersgroep (mixed) die elke donderdagavond traint.

Geïnteresseerd?
Kom het een keer proberen! Proefleden kunnen 3 keer meetrainen voordat ze besluiten om eventueel lid te worden. Neem even contact op over tijden etc met [email protected]

Ben je overtuigd? Vul dan het aanmeldformulier in
Het aanmeldformulier staat hier beneden en kan ondertekend gestuurd worden naar:

HOD t.a.v. ledenadministratie
Postbus 531
5550 AM Valkenswaard

Opzeggen?

Kijk hiervoor bij het onderdeel contributieregelingPersoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie