Sponsor worden van H.O.D.? Dat is sportief en zakelijk scoren!

 

Wij zijn op dit moment een van de grootste sportverenigingen in Valkenswaard, met ruim 1.000 leden van 6 tot 75 jaar oud. Elk weekend vinden er gemiddeld 30 wedstrijden plaats, gespeeld door jong en oud. Deze wedstrijden worden goed bezocht, onder meer door enthousiaste fans en familieleden. Gemiddeld dus als snel 3000 bezoekers per week! Wij hebben voor de komende jaren de ambitie verder uit te groeien naar een vereniging waar recreatief en prestatief hockey samenkomen en waar ‘een leven lang hockey’ gestalte krijgt. 

 

Waarom sponsoring?
H.O.D. kan uw steun bij huidige en toekomstige ontwikkelingen goed gebruiken. Met uw steun kunnen wij de sportieve prestaties verhogen, de jeugd meer mogelijkheden bieden en nog aantrekkelijker worden voor recreatieve hockeyers. In deze tijd zijn sport en sponsoring onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sport is steeds belangrijker geworden voor onze maatschappij, sponsoring is steeds belangrijker geworden voor bedrijven. De hockeysport is een mooi medium om reclame en prestatie met elkaar te verenigen. Zowel bij sport als sponsoring gaat het immers om presteren. 

 

Soorten sponsoring

Rabobank is de hoofdsponsor van onze jeugd. Naast een financiële bijdrage leveren zij ook clinics en masterclasses voor onze jeugdspelers.

 

Daarnaast hebben we diverse projectsponsoren. Zij sponsoren projecten binnen H.O.D. Denk daarbij aan een toernooi, specifieke materialen of een activiteit. Ook zijn er verschillende bordsponsoren. Deze sponsoren kopen een bord langs één van de velden en zijn zo zichtbaar bij al onze bezoekers. Maar er is meer mogelijk, veel meer!

 

Hebben wij uw interesse gewekt? 

Neem dan contact op met de sponsorcommissie via: [email protected]

We vertellen u graag over de vele mogelijkheden die er binnen onze club zijn maar zijn ook benieuwd naar de ideeën die u heeft.