HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

De vrienden van H.O.D.

De vrienden van H.O.D.

Draag jij onze club een warm hart toe of wilde je altijd al graag op persoonlijke titel onze vereniging sponsoren ter ondersteuning van verdere ontwikkelingen? Dat kan nu!

Steeds meer (jeugd)leden vinden hun weg naar onze vereniging en investeren hun tijd en energie in het hockeyen en elkaar. Dat vraagt niet alleen om de juiste begeleiding en support, maar ook om de juiste ondersteuning op het gebied van materialen en faciliteiten. Al deze zaken zijn voor de vereniging vanuit de reguliere contributie inkomsten vaak moeilijk te bekostigen.

Daarom hebben wij "De vrienden van H.O.D.” in het leven geroepen. Je kunt nu lid worden van "De vrienden van H.O.D.” voor een bedrag van minimaal €100,- per jaar (inclusief administratiekosten). Het gaat om een individueel lidmaatschap maar kan wel via een bedrijf gefactureerd worden.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast netwerkmogelijkheden maak je kans op eeuwige roem dankzij een speciale vermelding op de website. Er wordt jaarlijks een bestedingsdoel bepaald voor de ontvangen donaties. Als vriend kan je meedenken waar jouw donatie aan wordt besteed. Niet op de laatste plaats bouw je mee aan een hogere betrokkenheid bij onze vereniging. Dat helpt bijvoorbeeld om ook de bestuurs- en vrijwilligersfuncties makkelijker in te vullen.

Tip: als je je meteen voor minimaal vijf jaar als "Vriend” verbindt, is je gift fiscaal aftrekbaar.

Wat moet je doen om lid te worden van "De vrienden van H.O.D.”?
Meld je aan bij "De vrienden van H.O.D.” middels een mail naar: [email protected]

Mocht je meer willen weten over onze sponsormogelijkheden of heb je zelf ideeën die je met ons wilt delen, neem dan contact op met: [email protected]