HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Junioren

Win een exclusieve clinic van Lidewij Welten op 22 juni

Nieuws afbeelding 8-6-2024
Wij zijn jarig (geweest)! 🎉 Op 20 februari was het 75 jaar geleden dat HOD is opgericht. Om deze mijlpaal te vieren, zijn er gedurende het hele jaar activiteiten en evenementen zodat iedereen mee kan genieten. We trappen af met een van de bekendste speelsters uit de HOD historie: Lidewij Welten. 

Lidewij Welten staat bekend als een van de beste Nederlandse hockeysters ooit. De aanvalster won met het Nederlands elftal drie keer goud op de Olympische Spelen en werd driemaal wereldkampioen. Ze speelde 247 interlands, waarmee ze vijfde staat op de lijst met recordinternationals. In 2015 werd ze verkozen tot beste hockeyster ter wereld. 
Ook op clubniveau vierde Welten grote successen. Ze won dertien landstitels met Den Bosch voordat ze in 2022 overstapte naar Kampong. Met die club speelt ze deze maand dus nog de play-offs om het landskampioenschap.

En raad eens: deze wereldtopper wil onze verjaardag natuurlijk niet missen en geeft daarom een clinic voor een selecte groep uit de O14, O12, O10, de O9, de O8 jeugd van HOD! Dit gaat gebeuren op zaterdagochtend 22 juni om 10.00. 

Wil je hierbij zijn? Doe dan mee aan onze foto/filmwedstrijd ‘Gespot bij HOD’. Stuur je favoriete foto (of een foto uit de oude doos) van HOD in naar [email protected] of nog leuker: maak een kort filmpje met jouw mooiste herinnering! Je mag het filmpje (max. 1 minuut) ook sturen naar 06- 24 4444 51. Inzenden voor maandag 10 juni. 

Uit alle inzendingen kiezen we er 16 (o.l.v. een juryvoorzitter en onze huisfotograaf Iris) en die doen mee aan de clinic!

Een paar voorwaarden:
- de actie is alleen voor HOD leden
- filmpje van max. 1 minuut
- de bijdragen van alle winnaars worden getoond op onze social media
- inzenden voor 10 juni; latere inzendingen doen niet meer mee.
- over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden

Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt en gesponsord door Crowe Foederer, een accountants & advies kantoor uit onze regio.