HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Rabo Trophy schenkt Heineken

Nieuws afbeelding 18-6-2010

Van onze vaste columnist Roderick Jan Hepscheuten:

Even een korte waarschuwing mijnerzijds voor alle dames en heren die op 4 juli van plan zijn dit geweldige evenement bij te komen wonen.  

Gezien de huidige ontwikkelingen in Zuid-Afrika en wat de KNVB/FIFA daar te weeg brengen, wil ik u even op de hoogte brengen van een aantal zaken waar u als bezoeker rekening mee dient te houden.  

Als u op 4 juli met het openbaar vervoer komt, let er dan op dat de bus waar u in stapt van het merk Volvo is, niet vanwege de veiligheid, maar Volvo is sponsor van de KNHB. Dit geldt dan tevens voor uw eigen auto. Is deze niet van het merk Volvo dan wordt u tegengehouden op de diverse controlepunten in de gemeente Valkenswaard. Gevolg zal zijn dat u de auto moet laten staan en verder moet lopen. Alle bezoekers worden omgeleid via de Kempervennen, dus dat wordt een fikse wandeling. Heeft u de lease-auto overigens ook nog eens niet volgetankt met Shell, dan kunt u direct rechtsomkeert maken. U begrijpt het al, ook Shell is hoofdsponsor.  

Als u VIP kaarten heeft gekocht zijn deze alleen geldig als ze betaald zijn via een rekening van de RABO, blijkt dat u via uw privé rekening van van Lanschot, ING of ABN heeft betaald dan zijn deze kaarten niet geldig en kunt u tussen het volk plaats nemen. Ik adviseer dan ook gewoon voldoende contant geld mee te nemen en niets te pinnen om te voorkomen dat u wordt gearresteerd en vast komt te zitten. We drinken straks Heineken, de accountant komt van BDO, we lopen op Adidas en bellen met een Samsung, Nokia’s en I-Phones thuislaten svp.   

Kortom, ik wil u en met name alle dames verzoeken KOMT ALLEMAAL IN EEN ORANJE DRESS en laten we er een mooi feestje van maken. Voor de dames die gearresteerd worden, wij heren gaan gezellig mee het busje in. Als het maar een Volvo is……

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws