HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

'Mascottes' gezocht (Benjamins & E-jeugd)

Nieuws afbeelding 17-5-2010
Bericht voor alle Benjamins & E-jeugd!
 
Op de website van H.O.D. hebben jullie al kunnen lezen dat op 4 juli een groot evenement plaatsvindt bij onze vereniging. Deze dag wordt de troostfinale en de finale gespeeld van de Rabo Trophy 2010. Op deze dag kunnen jullie twee wedstrijden zien tussen de vier beste dames hockeylanden van de wereld.

 

Ook voor jullie wordt op deze dag van alles georganiseerd. Zo komt o.a. Shell kidscity, het kinderparadijs waar je kunt hockeyen met en tegen je vriendjes en andere leeftijdgenootjes, trucjes leert tijdens de clinics en vele andere activiteiten. Ook kun je een kijkje nemen in het promodorp waar allerlei moois geshowd wordt, maar……….. jullie kunnen ook “mascotte” worden bij één van de wedstrijden.

 

Wat houdt “mascotte” zijn in? Als “mascotte” loop je voor aanvang van de wedstrijd, aan de hand van een international mee het veld op en sta je samen met de international op het veld tijdens de presentatie van de teams.

 

Op deze dag is plaats voor 64 “mascottes”. Een groot gedeelte van de “mascottes” mogen wij als vereniging uitkiezen. Rabobank wijst zelf ook een aantal kinderen aan.

 

Lijkt het je leuk om “mascotte” te zijn tijdens één van de wedstrijden van de Rabo Trophy 2010, stuur dan snel een berichtje naar [email protected] . Zet in deze mail je naam en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Als jullie allemaal enthousiast inschrijven bepaalt een loting wie uiteindelijk mag deelnemen.