HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Goed Nieuws!

Nieuws afbeelding 26-4-2010
Nee, ik stop er niet mee, ik heb echt goed nieuws.
Althans, voor de mannelijke leden en supporters van het hockeyspelletje.
Er dient zich een nieuwe vorm van hockey aan die voor het mannelijk geslacht zeer aantrekkelijk zal worden.  
 
Weer een nieuwe variant vraagt u zich terecht af? Er waren er al zoveel.
Naast het gewone veldhockey en zaalhockey waren er ook al bedrijfshockey, schoolhockey, trimhockey, veteranen en veteranessenhockey, of kunnen we dat beter slokkiehockey noemen? G-hockey, LG-hockey, rolstoelhockey, beachhockey en knotshockey.

Een hele lijst inderdaad, maar kennelijk nog niet voldoende, want met het aanstormende zomerweer is het afgelopen weekeinde officieel de eerste ronde Barbiehockey begonnen. Barbiehockey hoor ik u denken? Jawel, het officiële Barbiehockey.

  Voor wie is deze variant? Voor de dames in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 24, maar er zijn al verenigingen die al teams hebben in de leeftijd van 12 jaar.

Wat onderscheidt Barbiehockey van gewoon hockey?
1.       1 Niet rennen, want zweten is uit den bozen. Hoewel, er zijn al sticks met deo in ontwikkeling, de BraboRexona en de Staxe. 2.       Waterproof make up, voor het geval je toch de indruk wilt wekken om toch wat te gaan rennen. Uiteraard afhankelijk van het niveau van de mannelijke toeschouwers. 3.       Gladde, gebruinde benen en bij voorkeur ook  niet behaarde armen en bovenlip.
4.       Haren los, paardenstaart of knot is voor sporters. 5.       Gooische R met af en toe een heel plat scheldwoord, met name richting de directe tegenstandster, waarin je via een woordsamenvoeging met het vrouwelijk geslacht aangeeft dat ze blijkbaar een bijbaantje heeft voor geld.
Of  Of het een spectaculair spel wordt weet ik niet, wel dat het langs de lijn drukker zal worden dan we gemiddeld gewend zijn bij dames en heren 1.

Wanneer het eerste volledige Barbieteam bij HOD start weet ik niet, maar begin maar snel want we lopen nu al ruim achter vergeleken bij clubs in de regio. En misschien kunnen we gelijk met een KEN- team beginnen……

Groetjes Roderick Jan van Hepscheute

Reacties


Rolf van de Ven

26-4-2010 @ 16:29:04 |heren LA voldoet volgens mij toch echt al aan een aantal criteria, zeker dat van dat weinig rennen...

Roderick Jan van Hepscheuten

26-4-2010 @ 17:08:08 |haha dat klopt maar dat geldt voor meer teams Rolf 0-)

Jan de Waal

26-4-2010 @ 17:15:27 |Moet ik voor in het KEN-team te komen ook mijn haren los en mijn benen gebruind en onthaard hebben? Dan ben ik van de partij 8)

Reageer op het nieuws