HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Guusje heeft een klacht

Nieuws afbeelding 25-4-2010
Hallo,
 
Misschien kennen jullie mij wel. Ik ben Guusje. de hond van ( de vrouw) van de voorzitter.Ik ben best wel goed als semi stofzuiger al zeg ik het zelf. Als ik met mijn baasje mee mag dan is naderhand de vloer van het paviljoen weer helemaal schoon.
Okee , ik kijk ook wel eens in de spiegel en inderdaad ben ik niet de meest knappe hond maar laten we eerlijk zijn op zijn zachtst gezegd ben ik toch wel  vertederend.
Daarom snap ik nog steeds niet wat er vanmiddag gebeurde....
 
Ik werd ineens aan een hek vastgebonden ( terwijl het nog niet eens vakantie was)en moest ik naar heren 1 kijken. De scheidsrechter fluit voor het pauzesignaal en ik hoor ineens een vage plof: de sproei installatie gaat aan. Langzamerhand komen de sproeiers ook naar mijn richting van het veld en ik begin al een vaag voorvermoeden te krijgen.
En ja hoor, een combinatie van de wind die verkeerd staat en strak afgerichte sproeiers zorgen ervoor dat de hemelsluizen boven mij open gaan. Ik hoor en zie allerlei mensen om mij heen gillen en wegrennen naar binnen. Ook ik probeer een veilige haven te bereiken maar ...oh ja ik zat nog vast aan dat k.... hek.
 
Maar ik heb toch zeker nog mijn baasje die ervoor zal zorgen dat ik snel van deze ellende verlost wordt. Ten slotte duurt een zo'n sproeier toch al gauw een paar minuten en erg veel dekking kan ik hier niet vinden.
 
Geduldig wacht ik dan ook op mijn redder in nood.......................en wacht...
en wacht...
 
 
Groeten en een poot van Guusje 
 
 
 
    

Reacties


Ruud van de Rakt

25-4-2010 @ 20:48:45 |ben ik blij dat Gaby de hond uitliet!

Rolf van de Ven

25-4-2010 @ 21:00:04 |misschien een berichtje naar jeugdzorg, aangezien dit toch de zoon is die Ruud al wilde hebben?

Saskia van de Rakt

25-4-2010 @ 21:11:45 |Wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten!!Volgende keer de voorzitter vast aan het hek.......

Roderick Jan van Hepscheuten

26-4-2010 @ 08:43:04 |Lieve Guusje, ik ben ervan overtuigd dat het met de beste bedoelingen is gebeurt ^O^, iedereen weet hoe lastig is een hond te wassen. Alleen moet ze je de volgende keer wel eerst inzepen :9

Rolf van de Ven

26-4-2010 @ 09:00:21 |net als thuis saskia??

Jan de Waal

26-4-2010 @ 11:35:16 |Guusje! De volgende keer krijg je van mij een slush puppy :9

Reageer op het nieuws