HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD JC1 een maatje te groot voor Den Bosch JC1

Nieuws afbeelding 11-4-2010

Het was een mooie middag op 10 april 2010 op het sportpark Den Dries. Omstreeks 12:30 kwamen er al enkele mensen bijeen om naar het inspelen te kijken en om 12:47 klonk het eerste fluitsignaal en de wedstrijd was officieel begonnen.

HOD begon met druk en maakte het Den Bosch moeilijk. Maar toen brak Den Bosch zonder voorwaarschuwing uit en de brilstand was niet meer: 0-1.

Na een aanval over de rechterkant werd de bal voorgegeven waarna Teun de bal binnen tipte: 1-1. De gelijkmaker was een feit en HOD bleef geloven.

HOD hield het hoofd koel, het was al vaker in deze situatie beland. HOD was aanwezig met maar 1 doel: DE PUNTEN BLIJVEN IN VALKENSWAARD!    Spits Tom kwam oog in oog met de keeper van Den Bosch,  hij passeert deze met een dummy en pusht de bal tegen de plank. 2-1.

Den Bosch was druk bezig met verdedigen en had het lastig met het leger van blauw-wit. Hier hadden ze niet op gerekend. Een strafcorner volgde en een ingestudeerde variant werd via Kas gescoord: 3-1.

Net voor rust kreeg HOD nog een strafcorner. Een door de spelers verzonnen variant werd gescoord en het stond 4-1.

Na rust kantelde de wedstrijd al snel. Den Bosch rukte op en scoorde binnen korte tijd de 4-2, 4-3 en 4-4. HOD moest wakker worden want anders zouden er nog meer treffers volgen..

HOD was geschrokken en Den Bosch leek de wedstrijd te gaan beslissen. Na een scoop kon spits Bas de bal aannemen en haalde onbeschoft hard uit. 5-4. HOD had weer een voorsprong. Het publiek werd gek.

Den Bosch was de organisatie helemaal kwijt en al snel maakte Bas zijn tweede treffer: 6-4.

Als de kers op een toetje maakte Tom nog de 7-4 en Den Bosch was verslagen.

De mannen van JC1 gaan verder in de competitie. Er is aansluiting gevonden en de kansen op het kampioenschap zijn (op papier ) nog steeds niet verkeken. De volgende wedstrijd is Push uit. HOD heeft dan de kans om zichzelf een plaats omhoog te werken.

 

Groetjes,

JC1


Reacties


Teun Jacobs

12-4-2010 @ 09:29:25 |hoezoo GENIAAL-:-)

Kas Scholte Albers

12-4-2010 @ 18:50:38 |ik heb respect voor dit team maar het blijft niet alleen bij den bosch, ze pakken ook nog eens 3x op rij mb1^O^

Nik Nieuwenstein

13-4-2010 @ 21:06:21 |we gaan gewoon door!!!!^O^

Reageer op het nieuws