HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Een ei is geen paasei

Nieuws afbeelding 6-4-2010

Het afgelopen weekeinde stond HOD in het teken van het Paastoernooi en op vrijdag de demo wedstrijd tegen Den Bosch.

Ik moet zeggen dat ik ondanks het veelzijdige weer heb genoten van beide evenementen.

  Al vind ik het jammer dat ik het leukste op donderdag 1 april heb moeten missen.

Toen heeft Peter van Heesewijk, coach van MB3 en organisatie toernooi zijn meisjes de beste 1 april grap sinds jaren voorgeschoteld.

De dames werden uitgenodigd om op donderdag bijeen te komen omdat de coach van Marino Moskou zich wilde voorstellen en  en e.e.a. wilde uitleggen.Naderhand bleek deze coach een echte nederlander te zijn die zich als Rus voordeed en vooral belangstelling bleek te hebben voor wodka en de hockeyschoenen van een van de dames van het team..

Misschien kan Peter zelf  een stukje schrijven over wat daar gebeurde maar het moet hilarisch zijn geweest want het ging er het hele weekeinde over.

  Vrijdag de demo van heren 1 tegen Den Bosch en wat een demo was dat, allereerst het publiek, uitzinnige menigte die onze helden toe juichten als ze  alleen al de bal hadden.

Ik heb niet geteld maar het waren er veel. En wat een demonstratie maakten ze ervan. Robbert Kemperman heeft alle hoeken van het veld gezien en nam daar onze spelers ook nog mee naar toe.

Dat hij ze ondertussen ook wees op de kwaliteit van het golfslagveld was bijzaak. Zonder onze sterren was de heer Kemperman daar nooit gekomen.

Onze sterren lieten de heren van Den Bosch er rustig op los combineren en gaven  ze het gevoel dat ze net een stapje sneller waren om zelf met gevaarlijke uitbraken duidelijk te maken dat ze zeker niet de mindere waren. Zoals afgesproken werden deze uitbraken ver voor de cirkel afgebroken waarop Den Bosch weer de mogelijkheid kreeg om aan het zelfvertrouwen te werken.

Onze heren stelde daar genoeg hockey, vechtlust en creativiteit tegenover, Rogier Lutjeboer poortte Ronald Brouwer, Ronald Borggreven soleerde knap tussen de op pionnetjes lijkende Den Bosch spelers, Tobias was in gevecht met zijn nieuwe bitje  en het feit dat hij hierdoor zijn mond moest houden( dat zal weer kaarten schelen) en Jurriaan was met zijn gedachten al bij de barjuffrouw.

  Bij een stand van 0-6 in de 2e helft liet Edwin de Bruijn even zien wat echte snelheid is, hij pakte de bal op eigen helft op van een Den Bosch speler, bond snel diens veters aan elkaar waardoor deze de Bruijn echt niet meer kon inhalen en met een knappe pass stelde hij  Koen van Dehn in staat de bal op sublieme wijze achter de Den Bosch keeper te werken.Jawel een Limburgs doelpunt tegen een Argentijnse keeper; gekker kon het niet meer worden!

Zo maak je goals!

Den Bosch had goed opgelet tijdens deze les en zo kwam de eindstand van 1-8 op het scorebord. Een stand die onze sterren de week ervoor ook hadden genoteerd maar dan andersom.

  Komende week hebben onze heren dezelfde steun nodig als afgelopen vrijdag en gezien de weersvoorspelling mag dat dan geen probleem opleveren want het zal altijd beter zijn.dan afgelopen vrijdag toen de poorten van de hemel zo vlak voor Pasen nog eens even overvloedig open gingen.

Kom dus as zondag onze dames en heren op dezelfde wijze aanmoedigen in hun strijd om 3 punten.

  Het Paastoernooi wat volgde was weer van een hoog niveau, zowel qua spel als qua organisatie. Jammer was alleen dat bijna alle teams van de jeugd een wedstrijd buiten de deur moesten spelenomdat er een normale competitieronde werd gespeeld. Dus een verbetrpunt richting het district voor het volgende jaar.  

Complimenten voor de organisatie, alle vrijwilligers voor het werk, de opvang van teams en op naar volgend jaar!

 

Tot volgende week

 

Roderick jan van Hepscheuten

 

Reacties


Bart Hovens

6-4-2010 @ 13:54:18 |RJ, kun jij voortaan aangeven als je in je stukje ook een verslag van H1 verwerkt? Dan hoef ik die moeite niet te doen :). Het is trouwens Matthijs Brouwer ipv Ronald Brouwer (Bloemendaal)

Roderick Jan van Hepscheuten

6-4-2010 @ 14:03:29 |Al die krullebollen lijken op elkaar :O. Net als die dames van Hong Kong... L)

Roderick Jan van Hepscheuten

6-4-2010 @ 14:04:41 |ik vind die stukjes van jou ook leuk om te lezen.... dus.... Nee! ^O^

Edwin de Bruijn

6-4-2010 @ 15:25:50 |En ik maar denken dat niemand gezien zou hebben wat ik met die veters uithaaldeO-)

Antoon Strijbosch

6-4-2010 @ 19:41:15 |o!!!valt juriaan op simone ???

Marco de Bruijn

6-4-2010 @ 22:30:58 |dat stond er niet Toon 0-) en volgens mij staat Sjan ook achter de bar....L)

Hugo Boot

7-4-2010 @ 18:39:15 |Bart, Heb jij die 300,- van die clinic afgelopen vrijdag nog ontvangen van Den Bosch?

Roderick Jan van Hepscheuten

7-4-2010 @ 22:24:35 |oh waren die voor jullie? O-)

Jorg Sallaerts

9-4-2010 @ 10:29:13 |Pas maar op Marco, voordat er dadelijk allemaal kleine rotterdammertjes rondlopen in je huis^0^

Marco de Bruijn

10-4-2010 @ 11:07:52 |Dat is niet zo erg Jorg, Alleen die mat gaat er af...0-)

Reageer op het nieuws