HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD Heren 1 geniet tegen Den Bosch Heren 1

Nieuws afbeelding 6-4-2010Ter opening van het 21e internationale paastoernooi, speelde HOD Heren 1 een demowedstrijd tegen hoofdklasseploeg Den Bosch Heren 1. Met toppers als Robbert Kemperman, Matthijs Brouwer en Zuid-Afrikaan Austin Smith in de gelederen, trad Den Bosch op volle sterkte aan tegen de Valkenswaardse mannen. In een leuke wedstrijd waar HOD ook nog een doelpuntje wist mee te pikken, demonstreerde Den Bosch bij vlagen haar klasse en stond na afloop een 1-8 eindstand op het scorebord.

In een regenachtige ambiance werd HOD massaal gesteund door het publiek. Toch was het Den Bosch dat vanaf het beginsignaal logischerwijs de overhand had. Het prachtige combinatiespel samen met de individuele techniek was een genot om te zien voor het publiek. HOD beperkte zich tot verdedigen en kwam er in de beginfase niet aan te pas. Ondanks de drukte voor de goal van de thuisploeg, kreeg HOD in de vorm van Edwin de Bruijn een grote kans, maar daar schrok hij zelf ook dusdanig van dat deze mogelijkheid voorbij ging. Verder was het voor iedereen duidelijk dat dankzij knappe reddingen van Hugo Boot de schade beperkt bleef tot 0-4.

In de tweede helft liet Den Bosch de teugels wat vieren en probeerde HOD er wat meer uit te komen. Echte kansen leverde dit niet op, omdat Den Bosch op eigen helft de bal veroverde. Nadat de stand was opgelopen tot 0-6, kreeg het publiek een mooie beloning. Een snelle counter van HOD leverde een schitterende treffer op. Nadat Edwin de Bruijn de bal had onderschept, wist hij Koen van Dehn vrij te zetten voor de Argentijnse keeper Vivaldi, die via de binnenkant van de paal gepasseerd werd. Dat Den Bosch hierna nog uitliep naar een 1-8 kon verder niemand meer deren, aangezien de eer van HOD was gered.

De jonge thuisploeg heeft genoten van de wedstrijd en het massaal aanwezige publiek, waardoor het een goede generale is geweest voor het belangrijke slot van de competitie. Aanstaande zondag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Meerssen op het programma, waar HOD hoopt op een dezelfde opkomst als afgelopen vrijdag om de mannen naar de 3 punten te schreeuwen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws