HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie voor alle jeugdleden bij HOD

Nieuws afbeelding 5-4-2010

Hockey is een fysiek intensieve sport, zeker voor jonge spelers en speelsters die nog in de groei en ontwikkeling zijn. Ook zij krijgen al te maken met -lichte- blessures. Om hier op de juiste manier mee om te gaan is het van belang om op tijd aan de bel te trekken. Om de drempel te verlagen zal een fysiotherapie inloopspreekuur bij HOD opgestart worden, in eerste instantie voor een proefperiode van 3 maanden.

Gekozen is voor fysiotherapie Van Hoof gezien zijn samenwerking met SportMax, waarmee HOD ook een overeenkomst heeft. Bovendien bestaat er al enige tijd een korte lijn tussen onze 1e lijns teams en fysiotherapie van Hoof. Dit zal nu verder worden uitgebreid met een - kosteloos! - inloopspreekuur bij HOD. Dit spreekuur is voor alle jeugdleden en is bedoeld voor beoordeling van blessures. Is er als gevolg van een blessure behandeling nodig dan wordt verwezen naar een fysiotherapeut. Men is dan uiteraard vrij in de keuze van de fysiotherapeut.

Daarnaast wordt eventueel advies gegeven aan de spelers/ouders en de trainer/coach hoe om te gaan met de blessure, met name over welke belasting mogelijk is en of getraind en gespeeld mag worden.

 

Het inloopspreekuur zal plaatsvinden bij HOD, vanaf woensdag 17 maart a.s., elke woensdag van 18.30 tot 19.30 uur.