HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

HOD fore ever maar nu even niet!

Nieuws afbeelding 10-2-2010

Terwijl de ene helft van Nederland zich opmaakt voor een welverdiende skivakantie maakt de andere helft zich op voor 4 dagen feest in het Zuiden des lands. Zelfs van ‘boven de rivieren’ weten de stadse mensen steeds beter de weg naar het vrolijke, gemoedelijke zuiden te vinden. Wellicht mede door de TomTom die nu ook al de beste carnavalslokaties aangeeft in dat kleine pokkeschermpje.

  De westerlingen denken zich hier goed te kunnen doen aan sloten of emmers bier, om zich daarna te vermaken met onze vrouwen, vriendinnen, dochters of vriend. Omdat wij te dronken zijn zullen zij met alle plezier de taken van een liefhebbend echtgenoot of partner gedurende deze 4 dagen overnemen. Dat dat in de praktijk niet zo is en ook niet door ons op prijs wordt gesteld wordt dan weer niet begrepen en dat leidt dan weer tot werk voor onze plaatselijke bromsnor.

  De dronken westerling verkleed als New Kids on the Block of Jos uit Oss denkt dat deze agent ook verkleed is en verdwijnt onder hevig verzet en een verrekte mongol het busje in. Ik vraag me trouwens af wat de grote hit wordt deze carnaval, in de krant stond vanmorgen dat sexy de trend wordt. Als ik me de afgelopen decennia goed herinner is dat al een eeuwigheid zo.

Ik probeer al jaren een zo sexy mogelijke outfit te creëren. Van schaatser, in zo’n strak pak tot Papoea, inclusief onderkoeling. Van SM meester tot Björn Borg zonder zijn tenniskleding.

Al even zoveel jaren zonder succes. Dus in de reacties hoor ik graag hoe jullie gaan.

  Voor degenen die zich hier in het feestgedruis storten, veel plezier!

Zelf ga ik de dagen op de lange latten doorbrengen en eens nadenken over een veilige looproute om bij het clubhuis te komen. De discussie over veiligheid is weer opgelaaid, mede door de aankomende gemeenteraadsverkiezingen waarschijnlijk.

De golfers voelen zich in de steek gelaten door de gemeente omdat er maar hockeyvelden bij geplaatst worden terwijl zij al jaren uitbreiding willen. Wij als hockeyers voelen er niets voor om de straks verplichte hockeyhelm al bij aankomst van het sportpark op te zetten.

Kortom een nieuw steekspel is begonnen.

  Waarschijnlijk net zo simpel op te lossen als de kredietcrisis maar we moeten de ambtenaren aan de gang houden. Ideeën daarover heb ik al maar die ga ik nog niet verraden, zelfs nog niet bij het ‘Politiek Sportcafé’ wat op maandag 22 februari in het clubhuis van de golf wordt gehouden.

Hou ik nog wat stof om een column aan te wijden.

  Mocht u zich echter willen mengen in deze discussie dan bent u de 22e van harte welkom.

Wel even aanmelden in verband met de drankinkoop.

  Tot die tijd, fijne carnaval of vakantie

 Roderick Jan van Hepscheuten 
 
PS: voor de oplettende lezer. In de titel is geen spelfout geslopen maar de term fore komt uit het golf waarbij dit een waarschuwing is voor een bal die gevaarlijk voor anderen aan zijn vlucht bezig is.

Reacties


Marco de Bruijn

10-2-2010 @ 22:36:30 |haha, ik ben erbij van Hepscheuten met mijn zachte G en mijn harde putter L)

Hugo Boot

11-2-2010 @ 16:05:08 |Gooische R en dubbel D

loek de Lange

11-2-2010 @ 16:24:38 |och went snel, op de latten moet je in de meeste skie oorden al een helmpje op. Voor de noeste hockey leden een welkome psu aanvulling, zeker na een feestje op de club

Tijmen Sies

22-2-2010 @ 20:08:55 |papa ik weet toch dat jij het bent:P

Reageer op het nieuws