HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Ga met je E of D team naar de EK indoor hockey

Nieuws afbeelding 26-11-2009

Shell Indoor Jeugdclinics 15-17 januari 2010

 

Van vrijdag 15 januari tot en met zondag 17 januari 2010 spelen de Nederlandse heren de EuroHockey Indoor Nations Championship in Almere.

 

In Topsportcentrum Almere strijden de Nederlandse heren met o.a. Rusland, Spanje, Italië, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië om de Europese titel. Het sterke deelnemersveld zal ongetwijfeld leiden tot een spannende competitie met spetterend hockey!

 

Rondom het stadion valt er ook genoeg te beleven en te doen. Op alle dagen van het toernooi zullen de Shell Indoor Jeugdclinics plaatsvinden.

Alle jeugdleden in de E- en D-categorie kunnen deelnemen aan de clinics en samen met hun leeftijdgenootjes heel veel hockeyen en aan fantastische spellen meedoen. Je hoeft hiervoor geen specifieke zaalhockeykwaliteiten te hebben!

Er is een programma samengesteld waarvoor uw jeugdleden zich kunnen inschrijven. Wedstrijden kijken en hockeyen met en tegen je vriendjes en andere leeftijdgenootjes, trucjes leren tijdens de clinics en vele andere activiteiten. Kortom één groot feest voor kinderen.

Toppers zien spelen!
Natuurlijk wordt er niet alleen maar gehockeyd tijdens de Shell Indoor Jeugdclinics. Ook kun je op deze dag hockey op topniveau bekijken. Kinderen kunnen de wedstrijden bekijken die in het Topsportcentrum gespeeld worden.

 

Het is leuk als alle kinderen verschijnen in een oranje outfit of hun clubtenue (shirt); dit geeft een mooie sfeer tijdens de wedstrijden.


 

Kosten voor deelname aan de Shell Indoor Jeugdclinics:

Prijzen voor de kinderen: € 3,00 per kind (incl. toegangskaartje).

Prijzen voor volwassenen: gratis toegangskaartje voor 1 begeleider per 4 kinderen. Extra toegangsbewijzen voor volwassen zijn te bestellen à € 5,00.
Wij vragen u zorg te dragen voor de kinderen tijdens de Shell Indoor Jeugdclinics door begeleiding van 1 volwassene voor max. 4 kinderen.

Parkeren: U kunt gratis parkeren bij Topsportcentrum Almere.

Voor een inschrijfformulier kun je als coach naar de lijncoordinator.

Bijlage