HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Van het Bestuur

Nieuw bestuurslid volgend seizoen: Jeroen Crama

Nieuws afbeelding 2-4-2024
Beste HOD'ers,

Mijn naam is Jeroen Crama en ik ben op dit moment Lijncoördinator voor onze Jongste Jeugd. Ik ben in het dagelijks leven werkzaam als beleidsmedewerker voor de gemeenten Oirschot, Reusel-De Mierden en Eersel en loop inmiddels een jaar of 6 rond bij HOD.

Voor diegenen die aanwezig waren op de algemene ledenvergadering is het geen verrassing meer maar vanaf volgende seizoen mag ik de rol van Marieke van Elewout overnemen als Bestuurslid Junioren bij onze mooie vereniging. Allereerst natuurlijk, Marieke dank je wel voor je inzet en toewijding de afgelopen jaren.
Toen ik lopende het seizoen benaderd werd om deze functie te gaan bekleden heb ik daar niet heel lang over na hoeven denken. De enige drempel was dat ik mijn huidige functie als Lijncoördinator met een gerust hart kan achterlaten. En dat is gelukt; Nicole Coppelmans zal vanaf volgend seizoen het stokje van mij overnemen. Alvast dank Nicole!

Met twee fanatiek hockeyende dochters in de MO9 en MO12 vind ik het een taak van ouders/verzorgers om de kinderen op een zo fijn mogelijke manier te kunnen laten sporten. En dat kan niet zonder de hulp en inzet van vrijwilligers. Daar komt een hoop vrijwilligerswerk en vooral vrije tijd bij kijken maar dat heb ik er graag voor over. Maar. Ja, er komt ook een maar voor in dit verhaal. Onze HOD-vrijwilligers en ikzelf kunnen dit niet alleen. In onze ALV is al aangegeven dat er heel veel balletjes omhoog moeten worden gehouden door betrekkelijk weinig vrijwilligers. Daar is echt hulp van anderen voor nodig en daarom wil ik van deze mogelijkheid gebruik maken om een oproep te doen. Langs de kant is mijn slogan HUP HOD! maar hier wil ik dat graag omdopen tot HELP HOD. Het is een cliché maar vele handen maken licht werk maar zo is het wel. We proberen dit voor eenieder behapbaar vorm te geven zodat er voor iedereen wel een passende taak gevonden kan worden. Dus komt in actie en maak onze mooie club nog een beetje mooier!

Tot snel bij HOD!

Groet Jeroen