HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Het is weer ouderwets gezellig.

Nieuws afbeelding 19-10-2009

Dat is wat mij opvalt de laatste weken. Het is weer ouderwets gezellig en dat is te danken aan een aantal mensen die veel energie in de club steken.

Sinds het 60-jarig jubileum en de daaraan gekoppelde marathon leeft het weer bij HOD.
De zaterdagochtend was altijd al een wirwar van kinderen en voor de bijbehorende ouders een reünie van de Were-Di. Maar voor sommigen een poepirritante dag omdat men dan niet rustig koffie kan bestellen bij de bar.

 Dat het de rest van de zaterdag nu ook druk en gezellig blijft is goed voor de club en te danken aan onze leden die zich er thuisvoelen.Zoals bijvoorbeeld afgelopen zaterdag toen jongens A1 na hun wedstrijd en een aantal alcoholische versnaperingen meisjes B2 ging aanmoedigen.

Wellicht dat daar een aantal potentiële verkeringskandidates bij lopen maar toch. Naast ongeveer alle ouders hadden deze hockey hooligans bezit genomen van de tribune en zongen dat het een lieve lust was onder het dirigentschap van, zo heb ik me laten influisteren, de assistent-trainer. Alle bekende hockeyhits vlogen over het veld van feeling HOD HOD HOD tot de vriendin van Niels die heeft gescoord. Dit soort aanmoedigingen deed de dames kennelijk goed want de ruststand was 5-0 en als jullie het zo netjes houden mogen jullie dat blijven doen heren.

 Tel daar de zondagen nog eens bij waar het publiek nog net niet 2 rijen dik staat bij de wedstrijden van dames en heren 1 en we kunnen binnenkort het clubhuis gaan fatsoeneren, of liever nog compleet verbouwen.En dan komen onze wildste dromen ineens naar boven, want wat voor een hightech, rustiek, hypermodern, karakteristiek gebouw zou dat dan moeten worden?

Iets met veel glas, dat is wel duidelijk. Maar dan? 1 of 2 verdiepingen? Met kleedlokalen en douches of laten we die gewoon achterwege, die 5 man die er douchen die kunnen dat dan ook wel thuis. Of we zorgen dat we toch weer een heel fraaie kleedruimte met mooie natte groep maken en dan weer gezellig na de wedstrijd samen kunnen Sjoepen. Elftalsponsje erbij….…

Een zitkuil met openhaard, die moest toen ineens weg maar ik denk dat er heel wat teams heel wat gezellige uren hebben doorgebracht. Zelf denk ik nog met een glimlach op mijn mond aan de muizenrace van Kas en Rob. En het probleem van waar haal je op zondag zo snel nog een paar muizen vandaan omdat André van Duin, Jos Brink, Albert Mol, Rita Corita en Johan Cruijff de nachtvorst niet hadden overleefd.

 Oude tijden herleven maar daar hebben we elkaar voor nodig, voor de gezelligheid maar ook voor de activiteiten en om de club leuk en gezond te houden.

Heb je daarom goeie ideeën?  Laat ze horen ! Meld je desnoods aan voor een commissie. Jong en oud samen bezig om HOD weer HOT te maken.

 

Ik ken nog wel een groepje die voor de sfeer zorgen, misschien hebben ze ook nog goeie ideeën……

 

Roderick Jan van Hepscheuten

Reacties


Babs van de Rijt

20-10-2009 @ 00:34:37 |Op dit jeugdsentiment van de zitkuil met de openhaard en de feestjes moet ik gewoon reageren...

Babs van de Rijt

20-10-2009 @ 00:35:14 |En dan de rock & roll-liedjes op de stereo van Piet van Zon (Son??) als ik het me goed herinner en aansluitend met de ouwelui en alle teamgenoten en spelersvrouwen en de kinders op naar de Chinees.

Marco de Bruijn

20-10-2009 @ 08:19:58 |En dan vind jij het gek dat Edwin voor de piepers niet naar huis komt :9 Hij wil ook naar de Chinees met de spelersvrouwen ^O^

Jan de Waal

20-10-2009 @ 14:38:41 |Edwin kennende zou hij de Chinees per ongeluk overslaan :)

Chloë Goossens

20-10-2009 @ 17:24:57 |Het was toch echt 'de chick van Niels die heeft gescoord' hoor!

Marco de Bruijn

20-10-2009 @ 22:02:02 |ben jij een chick dan? :9

Karlijn Sies

22-10-2009 @ 10:22:40 |mean marco :O

Marco de Bruijn

22-10-2009 @ 15:38:16 |Chloe is voor mij nog steeds een meisje en ginnen chick maar dat komt waarschijnlijk omdat ik ze al zo lang ken....L)

Reageer op het nieuws