HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Nieuwe move.

Nieuws afbeelding 25-9-2009

Hallo Creatieve HOD males en females,

 

 

Ik las van de week in de krant en op internet dat Michael Jackson een nieuwe move had. Had ja, want hij is inmiddels overleden. Helaas want ik ook ik was een fan en erg benieuwd naar zijn This is it tournee en nieuwe single. Maar helaas…. Toch duiken er beelden op van een nieuwe move die hij had bedacht, de Pinguin. Ik heb hem opgezocht op YouTube en een keer of 3 bekeken. En nog eens een keer of 3 en toen nog 1 keer om het zeker te weten. De moonwalk was geniaal, onnavolgbaar en de meest briljante move ooit, op dansgebied dan maar daar kom ik zo op terug.

De Pinguin, zelfs de naam is triest, ziet er uit, excuses voor de benaming, als een spontane epileptische aanval. Hij staat te dansen en begint ineens te shaken met het hele lijf, zonder daarbij voor of achteruit, naar links of naar rechts te bewegen.

De Pinguin, het lijkt meer op de naam van een nieuwe burger in de vislijn van MacDonalds, de MacPinguin. Misschien was dat ook wel zo, was hij bezig met een reclamefilmpje van de nieuwe burger en had hij net een hapje genomen, werd er niet goed van begon te shaken en de rest weten we….

 

Maar nog even over briljante moves, wat dachten we van de schaar van Piet Keizer, de Aka van Ronaldhino, de Panna, iemand door de benen spelen, Rond de wereld, het Stiffie van Bergkamp en de Schwalbe van Lothar Mattheus (ja die was echt eerder dan Suarez).

Maar wat hebben wij hockeyers voor moves? De Dummy, de reverse, de lift, de flats, niet te verwarren met koeiepoep, de reikslag, wat niet inhoudt dat je in één keer je slag slaat en binnen bent. De chip, niet het zoutje , niet het dure onderdeel in een ASML machine maar een hoge slag.

De blow, wat niet inhoudt dat het hele veld blauw staat en de dames en/of heren op het veld elkaar heel aardig vinden en de hele wereld als een gevulde koek zien.

De chop, de bounche en de toss en ook nog de flik en ook hier bedoelen we dan niet de welbekende familie uit Valkenswaard, dit zijn ook niet de uitvinders van de techniek.

 

Geweldige namen allemaal die onze sport nog leuker en aantrekkelijker maken maar wie heeft de mooiste move van HOD in huis? Kom maar ik ben benieuwd en wil hem graag zien en leren!

 

Job is in ieder geval al begonnen met een hele prettige move. En dat is de move van de fiets IN de fietsenstalling en niet op een willekeurige plek rond het clubhuis wat overigens ook weer voor een aantal aardige moves zorgt als je er een weg doorheen struikelt.

 

Tot volgende week

 

Groeten Roderick Jan van Hepscheuten.

 

Reacties


Job Heiligers

30-9-2009 @ 13:12:12 |He Van Hepscheuten, weinig creabea's hier met een nieuwe move :9

Roderick Jan van Hepscheuten

30-9-2009 @ 16:15:45 |Dan win jij Job -:-)

Job Heiligers

30-9-2009 @ 16:35:33 |djuh toch 8)

Job Heiligers

30-9-2009 @ 16:36:42 |bij de weg, wat is er door mij gewonnen dan?

Roderick Jan van Hepscheuten

30-9-2009 @ 18:03:04 |je eigen plekje in het fietsenrek :9 en je mag het zelf nog uitzoeken ook ^0^

Govert Hamelink

6-10-2009 @ 21:28:31 |is de discussie al gesloten? Ik dacht meer aan de hattricks van Suarez....

Reageer op het nieuws