HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Finaleplaatsen voor JA1 en MA1 op voorbereidingstoernooi in Arnhem

Nieuws afbeelding 10-9-2009

HOD JA1 en HOD MA1 

Voorbereidingstoernooi HCM Trophy Arnhem

 

 

 

Zaterdag 5 september: 08:00 vertrek richting Arnhem. Bij aankomst hebben we gewacht tot we compleet waren. Toen we compleet waren hebben we een mooi plekje uitgezocht waar we samen met Ma1 konden staan. Daar hebben we snel onze tenten opgezet en daarna hebben we onze doelstelling voor het toernooi besproken.

De eerste wedstrijd speelde we tegen een Engels team. Die wedstrijd hebben we gewonnen met 2-1  De tweede wedstrijd speelde we tegen Push. Dat was een pittige wedstrijd en het ging gelijk op. We hebben in die wedstrijd kansen genoeg gehad maar hebben ze niet benut. Daarna hebben we nog drie wedstrijden gespeeld en die hebben we alle drie overtuigend gewonnen. Push heeft daarna ook nog drie wedstrijden gespeeld en heeft er daarvan 1 gelijk gespeeld. Na de wedstrijden hebben we de afspraken voor komend seizoen besproken en uiteindelijk onze ideeën voorgelegd aan Lorenzo. Die avond was er een feest met dj’s van 538. Na het feest zijn we allemaal naar de tenten gegaan en hebben we daar nog even zitten kletsen. De volgende ochtend was iedereen rond 8uur wakker en zijn we gaan ontbijten. De eerste wedstrijd die we speelden was een stuk minder goed dan de wedstrijden op zaterdag maar toch hebben we gewonnen. In de loop van de dag werd ons spel weer beter en hebben we de laatste twee wedstrijden ook gewonnen. Na de laatste wedstrijd konden we broodjes knakworst halen en hebben we meteen gevraagd hoeveelste we waren geëindigd. Het bleek zo te zijn dat we als eerste waren geëindigd en we in de finale tegen Push stonden. Ma1 moest nog een wedstrijd spelen en die wonnen ze door een prachtige goal van Evy en door die gewonnen wedstrijd zijn zij ook in de finale beland. Uiteindelijk stonden we dus allebei in de finale en moesten we om 13:00 beginnen met de wedstrijd. Tegen Push hadden we weer net zoals in de eerste wedstrijd tegen Push veel kansen. Push had ook een aantal kansen maar zij hebben ze wel benut en het werd 1-0. We moesten dus tegen een achterstand aan hockeyen. Aan het eind van de wedstrijd hebben we nog veel kansen gehad maar zijn er toch niet in geslaagd om nog te scoren. De finale werd dus verloren met 1-0. Toen we klaar waren bleek dat de meisjes strafballen moesten gaan nemen omdat het daar in een gelijkspel was geëindigd. Na de 7e strafbal was het beslist en hadden ze de wedstrijd gewonnen en daarmee dus ook het toernooi gewonnen. Meteen na de finales was de prijsuitreiking. Daar hebben we nog even zitten kletsen en daarna hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar huis gegaan. Het toernooi was geslaagd, we hebben veel lol gehad met z’n allen en hebben ook nog een aantal punten aan ons hockeyspel kunnen verbeteren.

 

We hopen dat we over een paar weken goed hockey kunnen laten zien en dat jullie ons dit seizoen dan ook komen aanmoedigen.

We kunnen jullie steun namelijk goed gebruiken !

 

Aanstaande zaterdag alvast een voorproefje van het nieuwe JA1. We hebben dan een oefenwedstrijd tegen Helmond JA1.  Tijd 12:45

 

Hopelijk tot dan !

Groeten HOD JA1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws