HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Nieuwe secretaris: Malous van Stratum- Willemsen

Nieuws afbeelding 24-3-2023
Mijn naam is Malous van Stratum-Willemsen en ik ben sinds een aantal maanden de nieuwe secretaris bij H.O.D. Op de ALV van vorige week ben ik officieel toegetreden tot het bestuur.

Ik werk nu ruim 11 jaar als manager bij Kliniek Veldhoven waarbij ik de dagelijkse leiding heb over de afdeling haartransplantatie en daarnaast met heel veel plezier en toewijding de haartransplantaties  uitvoer. 

Ik ben getrouwd met Paul en samen hebben wij 3 kinderen: Mats, Sam en Noek. Onze meiden hockeyen, net als ik vroeger, bij HOD. (Voor ieders bestwil is er gelukkig van mijn "hockeyvaardigheid" geen beeldmateriaal meer beschikbaar).

Inmiddels ben ik ook alweer een aantal jaren langs de lijn te vinden en heb ik aangeven meer voor de club te willen betekenen. Zo toevalligerwijs bij de functie van secretaris uitgekomen. Ik denk dat ik met mijn werkervaring en competenties van toegevoegde waarde kan zijn op deze functie.

Ik ga mijn best doen mij in te zetten voor onze vereniging, mochten jullie iets van mij willen weten dan kunnen jullie mij altijd aanspreken of via mail bereiken: [email protected] 

Tot bij HOD :-)    

Hartelijke groet,
Malous