HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Denk jij mee over de toekomst van HOD op 14 maart?

Nieuws afbeelding 6-3-2023
Op dinsdag 14 maart van 20:00 tot 22:00 vindt er in het clubhuis een strategie sessie plaats onder leiding van de KNHB over het beleidsplan van HOD de komende vier jaar. In kleinere samenstelling is hiervoor samen met hulp van de KNHB de afgelopen periode al voorwerk voor gedaan, in die zin dat de doelen en ambities voor de club reeds zijn geidentificeerd. Dit is gebeurd op basis van onze eigen toekomstbeelden voor de vereniging, de inzichten op basis van opvallende zaken vanuit de trends & ontwikkelingen vanuit de omgeving, de Verenigingsmonitor van de KNHB en de ledenenquĂȘte.

We vinden het als bestuur, als vertegenwoordigers van de leden, heel belangrijk dat de plannen ook door de leden mede bedacht, gedragen en straks uitgevoerd worden.  Graag nodigen we de leden uit om verder mee te denken hoe we onze vereniging ook in de toekomst een plek te laten blijven waar iedereen zich welkom voelt om met de hockeysport bezig te zijn. De avond zal worden geleid door Eline van Zinnicq Bergmann en Elke Thijssen van de KNHB. De bedoeling is dat we in kleinere groepen acties bedenken om onze doelen en ambities te bereiken de komende jaren.

Heb jij leuke, positieve ideeen en kan jij goed out-of-the-box denken? Dan is dit de gelegenheid om HOD verder te helpen ! 

Waar: Clubhuis
Wanneer: dinsdag 14 maart
Tijd: van 20:00 tot 22:00

Graag wel even inschrijven als je komt via [email protected]


Met sportieve groet,

Hans, Bart, Robert, Malous, Marieke en Martine

📾 Iris van Doormalen