HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Uitstekende prestatie MC6 tijdens Kampioenentoernooi KNHB

Nieuws afbeelding 8-6-2009
Omdat MC6 kampioen is geworden mochten ze meedoen aan het kampioenentoernooi voor 3e klasse C-teams georganiseerd door de KNHB in Breda. Met alleen maar poulewinnaars en wedstrijden van slechts 20 minuten zou dit zeker geen gemakkelijk toernooi worden.
Er werd gestreden in 4 poules van 5 teams waarvan alleen de winnaars doorgingen naar de halve finales. Met een zeer gemotiveerd team lukte het MC6 om in deze korte wedstrijden 3 teams met 2-0 te verslaan en 1 team op 0-0 te houden. Hierdoor werd MC6 overtuigend eerste in zijn poule en mochten ze door naar de halve finale.
De halve finale tegen MC5 van Eindhoven was erg spannend met kansen over en weer. HOD zat nog zeer dicht bij een treffer maar het bleef gelijk omdat Eindhoven de bal nog net van de doellijn wist weg te halen. Na de reguliere speeltijd was de stand nog steeds 0-0. Door tijddruk op het toernooi kon er geen verlenging gespeeld worden en moesten strafballen de beslissing bepalen. Omdat zelfs na de 1e serie van 5 de stand met 3-3 gelijk bleef, werd er verder gegaan met series van 1 om de winnaar te forceren. Helaas was HOD hierbij net iets minder gelukkig dan Eindhoven en ging Eindhoven door naar de finale.
Dat de laatste 4 teams goed aan elkaar gewaagd waren bleek wel uit het feit dat beide halve finales en de finale met 0-0 gelijkspel door strafballen beslist moesten worden. Uiteindelijk werd het team uit St. Oedenrode kampioen van dit toernooi.
Alles bij elkaar een heel fraai resultaat en een mooie afsluiting van een geweldig competitieseizoen voor de meiden van MC6!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws