Algemene Informatie

MC6 kampioen!

Nieuws afbeelding 26-5-2009
Na een spannende competitie moest er in de laatste uitwedstrijd gewonnen worden van Weert die met 1 punt voorsprong op de 1e plaats stond.
Omdat Weert aan een gelijkspel genoeg had en in deze competitie thuis nog ongeslagen was, beloofde het een spannende wedstrijd te worden.
Vanaf het begin zetten de meiden van HOD er een hoog tempo in en kwamen binnen 10 minuten al op een 1-0 voorsprong. Ondanks druk van Weert wist HOD met 2-0 de rust in te gaan. Na de rust werd het echter toch nog spannend toen Weert binnen 2 minuten op 2-1 wist te komen.
Door solide spel van verdediging en keeper, enorme inzet op het middenveld en goed combinatiespel in de aanval wist HOD echter uit te lopen tot 4-1. Daarna is de winst niet echt meer in gevaar gekomen en kon er met een klinkende 6-2 overwinning terecht het kampioenschap uitbundig gevierd worden.