HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Presentatie Jeroen Delmee (30 mei, 20.30u)

Nieuws afbeelding 26-5-2009

4 Jaar met een team toewerken naar dat ene heilige doel, goud op de Olympische Spelen. Er alles voor opzij zetten. Wat moet er gedaan worden om dat doel te bereiken? Hoe staat de concurrentie ervoor? Wat te doen als tussentijds succes uitblijft? Houden we vast aan de ingeslagen weg of moeten we een aantal zaken gaan bijstellen? Gaan we nog wel uit van onze eigen kracht of kijken we te veel naar anderen? Verliezen we het doel niet uit het oog? Hoe gaan we om met teleurstelling? Hoe staat het met de interne relaties binnen het team?

 

Stuk voor stuk interessante vragen waar je als topsporter regelmatig mee wordt geconfronteerd en mee om leert gaan. Maar het zijn vragen die niet alleen betrekking hebben op topsport. Door de vele parallellen tussen het bedrijfsleven en topsport kunnen veel situaties vanuit de sport 1-op-1 worden gekopieerd naar het bedrijfsleven.

 

Jeroen vertelt graag over zijn ervaringen in 17 jaar topsport, waarin hij onder andere twee keer Olympisch kampioen is geworden. Over het behalen van succes. Hoe om te gaan met teleurstelling en wat er allemaal binnen een team omgaat bij het streven naar succes. De voorbeelden uit de sport maken het erg tastbaar en makkelijk voor iedereen om zich in te leven.  

 

H.O.D. nodigt u van harte uit om op 30 mei a.s. de presentatie van Jeroen bij te wonen. Aanvang 20.30 (paviljoen H.O.D.).