HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Beterschap!

Nieuws afbeelding 19-4-2009
Gisteren is tijdens de wedstrijd van Meisjes C1 Julia van Hoof geblesseerd geraakt. 
Wij wensen haar allemaal veel succes op de weg naar een volledig herstel. 
Haar eigen verslag volgt hieronder:

Vanochtend speelde HOD MC1 tegen Nuenen MC1, we waren pas ong. 10 min. bezig toen ik snel wilde omschakelen en daardoor uitgleed, op de buitenkant van mijn voet belande en een harde knak hoorde.
 
Na wat gekoeld te hebben ben ik toch maar naar het ziekenhuis gegaan. Daar zijn ze tot de conclusie gekomen dat mijn kuitbeen en mijn groeischijf gebroken is (links). Eerst hebben ze met trekken en duwen het proberen met gips op zijn plaats te krijgen, maar helaas stond mijn voet nog steeds niet op de perfecte stand en moet ik geopereerd worden. Morgen om 10 uur moet ik in het ziekenhuis zijn, en om 1 uur zal ik worden geopereerd. Wat ze doen weet ik ook nog niet helemaal, maar laten we hopen dat alles goedkomt!
 
Zoals het er nu naar uit ziet moet ik min. 6 weken gips, en dit is minimaal omdat dit nooit voorkomt (de gipsmeester had dit ook nog nooit gezien, en ik kan je beloven, hij was ook niet de jongste ;) ). En daarna zal het weer flink opbouwen worden!
ik baal natuurlijk ontzettend dat ik niet mee kan hockeyen met Schoolhockey de landelijke finale. Uiteraard ben ik wel bij de feestjes en Schoolhockey! (en trainingen en wedstrijden) aanwezig, als ik vervoer kan regelen!
 
Iedereen bedankt voor alle smsjes en krabbels en mailtjes!, echt héél lief!, en ilse, shadana, amber, meerle en fransie: Bedankt voor het bezoek en alle chocolade en snoep!

Reacties


Fleur Paijens

19-4-2009 @ 15:01:20 |super veel beterschap julia !

Julia van Hoof

19-4-2009 @ 19:43:41 |Iedereen héél erg bedankt voor meeleven!, de operatie is geslaagd!

Tijmen Sies

20-4-2009 @ 17:11:51 |Beterschap !^0^

Thom Smits

20-4-2009 @ 18:05:22 |beterschap

Chloë Goossens

22-4-2009 @ 18:20:20 |Beterschap Juuul :*) !

Reageer op het nieuws