HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Word bloeddonor en red levens!

Nieuws afbeelding 4-11-2022

Als sporter ben je bezig met je gezondheid. Maar weet je dat je ook iets kunt betekenen voor de gezondheid van iemand anders? Met jouw bloed kun je levens redden!

Samen met Sanquin Bloedvoorziening én Spieren voor Spieren vragen we aandacht voor het belang van bloeddonatie. Want als HOD dragen we graag ons maatschappelijke steentje bij in de zoektocht naar voldoende bloeddonors!Samen met Sanquin Bloedvoorziening en Spieren voor Spieren vragen we aandacht voor het belang van bloeddonatie. Bekijk de oproep van Frédérique Matla en meld je aan!

Als bloeddonor kan iedereen een held zijn, jij ook! Met slechts een uurtje van je tijd. En heb je een enorme impact op het leven van talloze patiĆ«nten. 

Voor elke nieuwe bloeddonor tijdens deze actie gaat er automatisch een donatie naar Spieren voor Spieren. Want ook bij enkele spierziektes hebben kinderen enorm baat bij een behandeling met bloedplasma. Als bloeddonor kan iedereen een held zijn, jij ook! Het kost je slechts een paar uurtjes per jaar. En je redt er levens mee!