HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Paasactie Martinez/HOD: samen in ACTIE voor Oekraïne

Nieuws afbeelding 8-3-2022

Beste leden/ouders van leden,

 

 

Samen met onze sponsor Martinez Chocolatier uit Valkenswaard hebben we ook dit jaar weer een mooie paasactie opgezet. Normaal gesproken komt de opbrengst ten goede aan onze club maar ook wij komen nu in actie voor GIRO 555! Daarom gaat de opbrengst van deze Paasactie volledig naar GIRO 555: Samen in actie voor Oekraïne.

 

 

Wil jij met Pasen zo’n mooi paaspakket of lekkere paaseitjes in huis hebben? 

Noteer jouw bestelling op de bijgesloten bestellijst en mail deze vóór 4 april naar: [email protected]  Daarmee steun je direct GIRO 555!

 

 

Loot mee voor een grote chocoladehaas!

Iedereen die een bestelling boven de €10,- plaatst, loot automatisch mee voor een grote chocoladehaas. Hoe hoger het bedrag van je bestelling, hoe meer kans je maakt op deze paashaas. Voor elke €10,- krijg je namelijk 1 lootje met jouw naam erop. De loting vindt plaats bij Martinez Chocolatier op donderdag 14 april en wordt via de social-media pagina’s gedeeld. Uiteraard nemen wij zelf ook contact op met de winnaar. 

 

 

Wanneer je als bedrijf een bestelling wilt doorgeven mag je het bestelformulier gebruiken. Het is natuurlijk ook mogelijk je bestelling rechtstreeks aan ons door te geven via: [email protected]

 

 

Vanaf 11 april staat jouw bestelling klaar bij:

𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻𝗲𝘇 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲𝗿

Handwerkstraat 10b

5554 HP Valkenswaard

Betaling wordt gedaan op het moment van ophalen

 

 

We hopen op veel bestellingen…. Heb je nog vragen, laat het ons weten!

 

 

De Sponsorcommissie

Bijlage