HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Junioren

Kennismakingstraining juniorenteams 3 juli

Nieuws afbeelding 22-6-2021

Zaterdag 26 juni maken we de nieuwe teams voor het komend seizoen bekend. Het is natuurlijk leuk om nog voor de zomerstop kennis te maken met je nieuwe teamleden, de trainer(s) en coach(es). Daarom hebben we voor alle teams die volgend jaar competitie gaan spelen op zaterdag 3 juli een kennismakingstraining gepland.

Tijdens deze training kan je:

·Kennismaken met elkaar,

·Afspraken voor komend seizoen maken,

·Een groepsapp maken voor spelers & ouders,

·En natuurlijk…….samen hockeyen!!

Ouders van de Jongste Jeugd hebben tijdens deze training de mogelijkheid om vragen stellen aan de aanwezige lijncoördinator. Deze is tussen 08.30-09.00 uur aanwezig bij de training van de F-jes. Tussen 09.00 – 10.00 uur loopt hij rond de velden van de E-jeugd.


Trainingsshirts Sport BSO den Dries (Horizon Kinderopvang)

Onze nieuwe sponsor, Sport BSO den Dries (Horizon Kinderopvang) biedt al onze jeugdleden uit de F-teams, E-teams en D- Teams (en de Funkey, Benjamins en Hockeyschool) een prachtig HOD trainingsshirt/uit-shirt aan voor komend seizoen. Om deze shirts op tijd uit te kunnen reiken is het noodzakelijk dat alle kinderen tijdens deze kennismakingsdag het shirt komen passen en de juiste maat doorgeven. In het schema kan je zien wanneer je samen met jouw coach/trainer in het clubhuis wordt verwacht om het shirt te passen.

Inleveren trainingshesjes

Om ook volgend jaar de teams weer te kunnen voorzien van de Decathlon trainingshesjes, willen wij jullie vragen om jullie hesjes, gewassen en voorzien jullie teamnaam, op 3 juli in te leveren in het clubhuis. Dit geeft ons voldoende tijd om bij de start van het nieuwe seizoen de hesjes weer uit te reiken. Wil je de hesjes meenemen naar volgend seizoen? Stuur dan even een mail naar: [email protected] zodat wij kunnen noteren welk team de hesjes in beheer houdt.

In bijgaand schema zie je hoe laat jouw kennismakingstraining start, bij welk veld je wordt verwacht en wanneer je met jouw team shirts (D-,E, F-teams) komt passen in het clubhuis.

We zien jullie graag allemaal op zaterdag 3 juli, zodat elk team na de zomerstop een Vliegende Start kan maken...!!

Met Sportieve groet,


Bestuur Junioren HOD

Bijlage