HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Met trots presenteren wij de…..HOD WEBSHOP!

Nieuws afbeelding 20-5-2021

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het optimaliseren en stroomlijnen van de bestellingen van teamwear. Er is onderzoek gedaan naar het uitbesteden hiervan en er is gekeken om het zelf te blijven faciliteren. Na een goede afweging hebben we besloten teamwear in eigen beheer te houden en dit aan te bieden via de HOD webshop. Dit betekent voor de leden dat wij de hoge korting op teamwear kunnen blijven handhaven! 

 

Vanaf nu kunnen onze leden hun complete wedstrijdtenue online in onze nieuwe HOD webshop bestellen. 

 

Naast het Osaka wedstrijdshirt zijn ook de shorts, rokjes en sokken volop leverbaar! Alle overige producten van Osaka kunnen op aanvraag ([email protected]) worden besteld. We raden je wel aan om eerst de artikelen te passen voordat je een bestelling plaatst. Dit om er zeker van te zijn dat je de juiste maat besteld. 

 

Wil je een teambestelling plaatsen, neem dan contact op met [email protected]         

Wij kunnen je een mooie extra korting geven!

 

Ook vind je in de nieuwe webshop de hoodies en trainingsshirts van PrintArt. Hierbij adviseren wij ook om een pasafspraak in het clubhuis te maken, aangezien deze gepersonaliseerd worden en dus niet geretourneerd kunnen worden. Verder staan er diverse Osaka-gadgets in en niet te vergeten een outlet waarin diverse artikelen tegen zeer scherpe prijzen aangeboden worden. 

 

Neem dus snel een kijkje en plaats jouw bestelling! 

 

Heb je een vraag, check dan de Q&A op de webshop. Staat jouw vraag er niet tussen dan kan je ons altijd mailen: [email protected]

 

Met sportieve groet,

HOD Webshop

 

Arlette van Doorne & Daniëlle Schrijvers

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws