HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Frédérique Matla helpt HOD jeugdspitsen op weg!

Nieuws afbeelding 28-4-2021 Maar liefst 50 jeugdspitsen van HOD namen de afgelopen 3 weken deel aan de eerste specialistische trainingen vanuit de HOD Academy. Dit initiatief is met veel enthousiasme ontvangen.

De trainingen stonden onder leiding van ervaren trainersduo Babs van de Rijt en Gijs Olde Hampsink (Heren 1), met hulp van Jip Hegeman (Heren 1). Voormalig HOD-speelster en huidig topspits van Den Bosch en het Nederlands Elftal, Frédérique Matla, hield een digitaal openingswoordje!

 

 

Rode draad, die later ook in de training terugkwam; scherpte, keuze welke techniek in welke zone en juiste timing. Hierna werden de cirkelzones, en de daarbij behorende statische gegevens over de scoringspercentages, besproken en was het tijd om zelf met bal en stick aan de slag te gaan in de befaamde cirkel.

 

We hebben genoten van het plezier van de deelnemers, hun gretigheid en de wil om te leren. Tevens willen we de keepers bedanken die ervoor gezorgd hebben dat de spitsen ook echt scherp moesten zijn. Wat ons betreft gaan we hier zeker vervolg aan geven.