HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Update Osaka Teamwear

Nieuws afbeelding 26-3-2021

Teamwear 2.0 – De HOD-shop

Tijdens de ALV van januari jongstleden hebben we jullie geïnformeerd over de ontwikkelingen met betrekking tot TEAMWEAR en onze teamwear partner OSAKA. Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden niet stilgezeten. Er zijn diverse gesprekken met Osaka en retailers geweest. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat we heel graag onze teamwear in eigen beheer willen houden.

Dit is gunstig voor de club maar vooral ook positief voor onze leden:

 

  • Hoger rendement voor de club;
  • Een mooie korting voor onze leden;
  • Snellere levering van voorradig teamwear;
  • Kortere communicatielijnen.

 

Achter de schermen wordt gewerkt aan een nieuwe professionele webshop met voorraadbeheer en betaalkoppeling. Vanuit deze webshop worden, naast de Osaka artikelen, ook diverse andere zaken aangeboden. Denk hierbij aan de hoodies en trainingsshirts van PrintArt en speciale acties vanuit onze sponsoren. Zodra deze nieuwe webshop klaar is, worden jullie geïnformeerd. In de tussenliggende periode kunnen bestellingen doorgegeven worden via [email protected]. Arlette van Doorne en Daniëlle Schrijvers gaan de activiteiten rondom de levering van teamwear en de nieuwe webshop oppakken.

Tot slot willen we Bregtje van Assema langs deze weg heel erg bedanken voor al haar inzet en geduld voor de vele teamwear bestellingen (1.000+) die onder haar hoede bij jullie terecht zijn gekomen.