HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Senioren

Trainingsschema senioren tot en met 31 maart

Nieuws afbeelding 18-3-2021
Met de versoepelingen van de maatregelen voor de senioren (26+) kan iedereen weer trainen, zij het met enkele beperkingen. Bijgevoegd het trainingsschema voor de komende twee weken.

Zodra bekend is of de avondklok wel of niet verlengd wordt zijn er twee mogelijke scenario’s:
  • de avondklok vervalt en we gaan allemaal weer lekker trainen op onze eigen tijden en dagen
  • de avondklok blijft en we gaan schuiven in het trainingsschema van de jeugd zodat we doordeweeks extra ruimte krijgen voor de senioren. Op zondag krijgen we dan extra ruimte om een wedstrijd of extra training te organiseren.
In het bijgevoegde schema zijn twee vrije blokken op de zondag op veld 8b. Deze blokken zijn in overleg met het wedstrijdsecretariaat te gebruiken voor oefenwedstrijden (senioren t/m 26 jaar). Mocht je willen ruilen qua trainingstijd dan kun je dit zelf onderling afstemmen. Mocht je team niet trainen dan is het fijn als je dit aan het wedstrijdsecretariaat en ondergetekende laat weten.

De volgende regels zijn van toepassing:
  • senioren t/m 26 jaar geen beperkingen binnen het veld
  • senioren vanaf 27 jaar kunnen trainen in vaste groepen van 4. Op het veld geldt 1,5 meter afstand. Duels tijdens de trainingsoefeningen zijn daarmee niet mogelijk. Een trainer per groep is niet nodig. Iedere groep speelt op 1/8 veld waardoor per half veld 4 groepen gelijktijdig kunnen trainen.
  • let er op dat je niet allemaal tegelijk in de dugout bent
  • voor en na de training geldt voor iedereen, ruim je kliko op en zet ze open in het hok en ga direct het park af. Dit ook door steeds 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Mocht je een tag nodig hebben voor toegang tot de materialen dan kun je deze aanvragen bij [email protected].

Bijlage