HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Sponsoring

Sponsor in the spotlight - HEMA Valkenswaard

Nieuws afbeelding 6-11-2020

Graag willen wij jullie elke maand (opnieuw) kennis laten maken met een van onze sponsoren. We hebben ze een aantal vragen voorgelegd waardoor we zicht krijgen wie ze zijn, waarom ze sponsoren en wat bijvoorbeeld de binding met hockey is. Deze maand staat Hema Valkenswaard in de spotlight:

  

Toen de sponsorcommissie ons vroeg een stukje te schrijven voor "sponsor in the spotlight” duurde het even voordat er ook daadwerkelijk woorden op het (digitale)papier kwamen. Niet dat we zo snel om ons woordje verlegen zitten, maar meer met de woorden "in the spotlight”. Hema zelf staat al regelmatig in the spotlights, en wij als Hema Valkenswaard hoeven niet zo zeer de schijnwerper op ons gericht. Maar goed, na aandringen;) zijn we er toch even voor gaan zitten.

 

Wie zijn wij? Rob en Annemieke Olde Hampsink, wij zijn eigenaar (franchise nemer) van Hema Valkenswaard en Hema Krimpen aan den IJssel.

(Michael Rieter, geen onbekende bij H.O.D., is eigenaar van Hema’s in het mooie Limburgse land)

 

Wij wonen in Valkenswaard en onze zonen Bob, Gijs en Wout hockeyen al vanaf de E-jeugd bij H.O.D. Bob mocht, als oudste, destijds als eerste een sport kiezen. Gijs volgde al snel. En Wout had eerlijk gezegd niet heel veel keuze meer. (sorry Wout…) 

 

Omdat Rob en ik beide geen hockeyverleden hebben, deden we andere dingen om toch onze betrokkenheid bij de club te tonen. Sinterklaas, Paashockeytoernooi, team-avonden; kortom allerlei dingen naast het veld dus. En zoals 1+1= 2, kwam daar al snel sponsoring bij. 

 

We hebben als motto; we sponsoren met Hema waar we zelf of onze kinderen bij betrokken zijn. Dus dat pakt goed uit voor H.O.D. (en helaas minder goed voor de biljartclub hahaha…)

We doen het graag, want wij denken dat waar je kan, je elkaar moet helpen. Dat geldt niet alleen in materiële zin maar zeker ook als persoon.

 

Dus hierbij een klein beetje Hema Valkenswaard "in the spotlight”. Er zijn zoveel anderen die de schijnwerpers harder nodig hebben. Zeker in deze tijd. Sowieso de zorg en de horeca en al die andere beroepsgroepen die het nu zwaar hebben.  Maar zeer zeker ook alle sporters en iedereen bij H.O.D. die er hard aan werkt om de club draaiende te houden!

 

Houd moed, blijf positief en blijf vooral gezond. Op naar een sportief en beter 2021!!