HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
iedereen

Nieuw: De HOD Academy

Nieuws afbeelding 7-10-2020
De HOD Academy heeft als doel om onze vereniging op het gebied van hockey technische zaken voor alle leden sterker te maken. Dus niet alleen onze talenten maar over de gehele breedte! De HOD Academy is op initiatief van Robert Daniels, Bas Dirks en Inge van Veldhoven opgericht. 

Waar kun je aan denken?
Clinics, workshops, hockeykamp, looptrainingen, introductie ASM (Athletic Skills Model) binnen de jeugdlijnen, maar denk ook aan specialisten-trainingen voor allerlei technieken zoals bijvoorbeeld vereist bij een strafcorner. Deze zaken zullen worden aangeboden door gekwalificeerde trainers en/of technisch specialisten. 
Bas Dirks, hoofdtrainer/coach H1 en technisch manager van onze club neemt onder zijn leiding de coach en trainers opleidingen voor zijn rekening. Wij hopen met goed opgeleide trainers en coaches een professionele aanpak binnen de club te verkrijgen en te waarborgen voor de toekomst.

Bij deze vast een aantal "Save the Dates” vanuit de HOD Academy:
- donderdag 22 Oktober Clinic voor de Jeugdlijn FECD
- woensdag 28 oktober Online sessie voor Trainers & Coaches

Bas Dirks en Inge van Veldhoven, namens Hockey Technische Commissie