HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Van het Bestuur

Dit seizoen helaas geen zaalhockey voor H.O.D.

Nieuws afbeelding 29-9-2020

Afgelopen weken is intensief gesproken over de aankomende zaalperiode, zowel met de KNHB als met andere verenigingen.

Gezien de huidige omstandigheden, waarbij de maatregelen verder zijn aangescherpt, hebben wij moeten concluderen dat wij in de zaal de gezondheid van spelers, trainers, vrijwilligersouders en overige bezoekers onvoldoende kunnen garanderen. Als club zijn wij verantwoordelijk voor een veilige en gezonde hockeyomgeving. Wij hebben daarom besloten dat H.O.D. dit seizoen niet zal deelnemen aan de zaalcompetitie.

In onze overwegingen om niet deel te nemen aan de zaalcompetitie zijn naast gezondheid ook de technische, organisatorische en financiële aspecten meegenomen. In het belang van de club is het niet verantwoord om besluitvorming verder uit te stellen. Wij begrijpen dat dit voor veel leden een teleurstelling is, maar rekenen op jbegrip.

 

Alternatiefprogramma

Voor de winterperiode werken we aan een alternatief programma. Mocht je ideeën hebben dan horen we dit natuurlijk graag. Alle ideeën zijn welkom, stuur deze naar [email protected]. Voor de periode december – februari is het vooralsnog niet mogelijk om velden te reserveren voor oefenwedstrijden. Zodra de plannen voor deze winterperiode gereed zijn informeren we je hierover.

Later vandaag volgt een update in verband met de aangescherpte maatregelen en het bijgewerkt Corona-protocol.

Met sportieve groet,

Bestuur H.O.D.