HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Junioren

We gaan weer beginnen: 29 augustus kick off dag jeugd

Nieuws afbeelding 17-8-2020

Op zaterdag 29 augustus starten we het hockeyseizoen met een kick-off dag voor alle jeugd. We gaan er een gezellige dag van maken met onderlinge wedstrijdjes en een aantal andere activiteiten. Een goed moment om alvast de hockey skills te oefenen en elkaar te leren kennen want de competitie start de week erop. Voor Jongens A1 begint de competitie tijdens de kick-off dag met een thuiswedstrijd om 13.45 uur. Komen jullie ze aanmoedigen?

In de bijlage tref je het schema van de dag. Je kan daarin zien dat voor elk Jongste Jeugdteam twee wedstrijden ingepland staan en voor de jeugd 3 wedstrijden. Alle teams zijn ongeveer 4 uur op de club.

RABOBANK BINGO/Activiteiten
Tussen de wedstrijden door zijn er diverse andere activiteiten. De grootste activiteit is de RABOBANK BINGO. Alle teams doen een ronde mee aan de RABOBANK BINGO waar leuke prijzen te winnen zijn. Ook staan er nog andere activiteiten in de planning dus voldoende mogelijkheid om elkaar als team beter te leren kennen. Daarnaast introduceren we gedurende deze dag de Grote Club Actie, het Buddyplan (voor F – C-jeugd) en overhandigen wij de cheque van de opbrengst van onze clubactie in samenwerking met Play Hockey, aan "De Boodschappenmand”.

Braderie met onze sponsoren
We hebben tijdens deze dag een braderie georganiseerd waarbij de volgende sponsoren aanwezig zijn: Decathlon, Intersport Valkenswaard, Installatiebedrijf Verspeek en Play Hockey. Neem de tijd om daar te gaan kijken, er staan leuke acties in de planning!

Installatiebedrijf Verspeek heeft voor alle coaches en trainers deze dag nog een extra verrassing!

Bestelling lunch
Als team kan je voorafgaand aan het toernooi een lunch bestellen tegen een geringe vergoeding. Verdere informatie hierover ontvang je via de begeleiding.

Binnenkort ontvangt de begeleiding nog extra informatie over het toernooi. Voor algemene vragen over deze dag kun je terecht bij Miriam [email protected] en Maartje [email protected]. Voor vragen over sponsoring kun je terecht bij Arlette/Daniëlle via [email protected]

Tot zaterdag 29 augustus aanstaande!

Bijlage