HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Met evenveel gemak in de afvalbak

Nieuws afbeelding 8-9-2008

Het seizoen is weer van start en de kop is eraf.

Een goed gevoel weer zo’n drukke zaterdag vol met hockey.

 

Op zo’n zaterdag blijkt echter dat na de wedstrijden er een grote hoeveelheid afval langs en zelfs op de velden blijft liggen.

Enorme hoeveelheden plastic flesjes, bekertjes, chipszakken  en snoeppapier worden er wekelijks ”verwerkt” bij HOD. Op een zaterdag al gauw zo’n 6 grote afvalzakken.

 

Opvallend is dat velen van jullie blijkbaar de dug outs en de velden en het terrein bij HOD  beschouwen als een grote afvalbak.

Met evenveel gemak gooien jullie  afval dus niet in de afvalbak maar gewoon op de grond of waar je het toevallig uitkomt.

 

Ook in het paviljoen is het blijkbaar de gewoonste zaak dat ranjakannen en bekertjes op de tafel blijven staan en niet even worden opgeruimd.

 

Zo gaan we dus niet verder!!.  

 

Ik wil met jullie een aantal hele simpele afspraken maken:

 

  • Afval gaat in de afvalbakken
  • Bekertjes en ranja worden opgeruimd.
  • Belangrijker nog is dat je andere spelers er ook op aanspreekt wanneer je ziet dat ze zomaar plotseling rotzooi laten vallen.

 

Wij gaan jullie daar ook allemaal op aanspreken!! Het heeft dus ook geen zin om te zeggen dat is niet van mij of dat heb ik niet gedaan.

Als je iets ziet liggen dan ruim je het dus gewoon op ook al is het niet van jou!!!

 

Op deze manier zorgen we ervoor dat ons sportpark ook met het groter worden van de vereniging toch toonbaar en vooral leefbaar  blijft.

 

Mocht dit nu niet lukken dan is de consequentie dat per weekend 2 teams een corveebeurt krijgen op de  zaterdag om het complex 2 maal per dag te ontdoen van zwerfafval.

 

Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit niet nodig zal zijn

 

Bestuur HOD

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws