HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Junioren

Teamindelingen jeugd seizoen 2020-2021

Nieuws afbeelding 5-6-2020

Gelukkig mogen we allemaal vanaf 1 juni weer volledig trainen. Normaal gesproken hebben we nu alle voorbereidingen getroffen voor de teamindelingen als ook de selectie voor de 1e lijn teams. Echter wegens Corona zijn we genoodzaakt het dit jaar anders te doen.

 

Daarom hebben we het volgende besloten:

  1. 1e lijns teams worden voor komend seizoen ingedeeld op basis van TIPS en aanvullende informatie van trainers en coaches. We ervaren dit als een lastige en niet ideale situatie maar vooralsnog hebben we geen keuze. Uitzondering is MA1 en JA1, hiervoor zal er in het weekend van 6 juni een lijst gepubliceerd worden op de HOD site met namen van speelsters en spelers die we uitnodigen voor de selectie. 
  2. De breedteteams worden in samenwerking met de lijncoördinatoren ingedeeld. Hierbij proberen we met alle facetten rekening te houden waaronder T.I.P.S., informatie van coaches en trainers, lijncoördinatoren en natuurlijk de enquête. Echter, het clubbelang staat voorop. 
  3. Voor alle teams geldt dat er tot de herfstvakantie wijzigingen mogelijk zijn. Dit kan gebeuren wanneer de competitie al een aantal weken gaande is en er na overleg met trainer/coaches blijkt dat wijzigingen noodzakelijk zijn op basis van het hockey-technische vlak.

 

Het gaat dit jaar dus anders dan normaal maar we zijn ervan overtuigd dat we toch een goede balans kunnen vinden in onderlinge teams.

 

De planning is als volgt:

  • Eind juni: bekend maken (voorlopige, zie punt 3) teamindelingen seizoen 2020-2021.
  • Begin juli: mogelijkheid om vragen te stellen. Gezien de huidige omstandigheden, onderzoeken we nog hoe we dit mogelijk gaan maken.

 

Veel trainingsplezier de komende weken!

Commissie jeugdselectie