HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Even voorstellen: De commissie jeugdselecties

Nieuws afbeelding 4-3-2020

Per januari zijn wij, Christel Dekkers, Bart Hoevenaars, Edwin Roest en Rob van Doorne gestart als leden van de nieuwe commissie jeugdselecties.

 

Voordat we echt aan de slag konden gaan als commissie, wilden we eerst randvoorwaarden en uitgangspunten op papier krijgen die voor alle spe(e)l(st)ers, ouders, begeleiders, trainers, coaches en H.O.D.-organisatie inzichtelijk maar vooral helder en transparant zijn.   

 

In het kort komt het erop neer dat de commissie alle teams samenstelt van de A t/m D-lijn en ondersteunt bij de jongste jeugd. Voor de teamindelingen worden 4 hoofdpunten als criteria genomen:

1.      Natuurlijk gebruiken we de T.I.P.S die door trainers/coaches wordt ingevuld.

2.      Daarnaast zetten we onafhankelijke spotters in die tijdens trainingen of wedstrijden de spe(e)l(st)ers kunnen beoordelen. 

3.      Ook willen we spe(e)l(st)ers mee laten trainen met een hoger team om ze alvast te laten wennen aan een hoger niveau en om feedback van de trainers te krijgen. 

4.      Als laatste willen we na de competitie met de 1e lijns teams doortrainen, aangevuld met spe(e)l(st)ers die mogelijk in aanmerking komen voor deze teams. Dat betekent dus dat er geen selectiewedstrijden zijn. 

 

Wij vinden dat we erin geslaagd zijn om de randvoorwaarden en uitgangspunten helder en transparant op papier te zetten en gaan hiermee met een goed gevoel en veel energie een drukke tijd tegemoet! 

 

Christel, Bart, Edwin en Rob

 

Wil je alle randvoorwaarden en uitgangspunten nalezen? Het document is terug te vinden wanneer je inlogt in Lisa. kies Club, kies Documenten, kies Hockey.