HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Van het Bestuur

Nieuwe voorzitter (a.i.) - Erkan Kurt

Nieuws afbeelding 18-2-2020

Beste (ouders van) leden,

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat het Bestuur Erkan Kurt bereid heeft gevonden zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Het bestuur heeft Erkan gevraagd om deze om de rol per direct ad-interim in te vullen. Bij de volgende Algemene Ledenvergadering stellen we Erkan formeel als kandidaat voor.

Onderstaand een korte introductie van Erkan:

Beste allen,

Het is een grote eer om de rol van voorzitter (ad-interim) te mogen vervullen van onze prachtige Hockeyvereniging H.O.D. Met alle plezier en enthousiasme neem ik dan ook graag de functie over van mijn voorganger Ruud van de Rakt. Ik wil me graag voorstellen aan jullie: ik ben 54 jaar, in mijn werkzame leven actief als medisch specialist, woon samen met Inge, en heb 3 kinderen (Mauritz, Florian en Emme), om maar een paar dingen te noemen in vogelvlucht.

Ik heb vanaf mijn kinderleeftijd tot in de senioren op hoog amateur niveau gekeept bij het voetballen. Ik heb geen hockeyervaring, maar weet wel wat winnen is en prijzen pakken betekent, en meest belangrijke is misschien wel dat ik sinds 3 jaar gevangen ben door het H.O.D.-virus. Hockeyvereniging H.O.D. is een prachtige club die over een aantal jaren 75 jaar bestaat, een club met een mooie geschiedenis en terugkerende tradities. Vanaf mijn studententijd heb ik veel bestuurlijke ervaringen op kunnen doen als voorzitter en secretaris van aantal Nederlands en Europese verenigingen op mijn vakgebied, momenteel ben ik nog penningmeester van de Nederlandse Vereniging voor Neuromodulatie.

Ontwikkelingen binnen een vereniging staan nooit stil, zeker niet als je bijna 1.000 leden telt. Zoals u waarschijnlijk weet worden deze zomer 3 velden vervangen door nieuwe velden (waarvan 2 full-waterkunstgrasvelden). Om dit te kunnen regelen is er afgelopen jaren hemel en aarde bewogen, en heeft HOD aantal keren ook de krant gehaald, maar door het doorzettingsvermogen van Ruud en Bart is dit uiteindelijk toch mogelijk geworden. Daarnaast heeft de sponsorcommissie in het laatste jaar grote stappen kunnen zetten, waarvoor grote dank aan met name Arlette, hopelijk kunnen we dit de komende periode verder uitbouwen. Wel blijven terugkerende zaken zoals onder andere een relatief tekort aan vrijwilligers, aan trainers, een zorg: hopelijk lukt het ons om dit samen op te pakken, met de gedachte dat vele handen licht werk maken.

Sinds mijn dochter Emme speelt bij H.O.D. ben ik al heel vaak te vinden op de club (momenteel train en coach ik de MD3), maar ook als zij niet speelt zijn we te vinden op de club. De komende periode zal ik er nog vaker zijn, en met jullie het gesprek aangaan om te horen welke zaken er zijn die aandacht behoeven. Maar ook om te praten over het juiste clubgevoel. Voel je vrij om mij laagdrempelig aan te schieten, zodat ik zoveel mogelijk input krijg waar het bestuur misschien iets mee kan doen. Net zoals in de gewone politiek kun je niet alle wensen en veranderingen zomaar doorvoeren, maar het gesprek alleen al is belangrijk om soms bepaalde stappen te kunnen zetten, stappen die we dan samen nemen. Het bestuur is weliswaar verantwoordelijk voor het eindresultaat, maar de leden zijn net zo belangrijk, zonder de feedback van leden is het lastig om juiste keuze te maken. Ik reken dan ook op een grote opkomst bij de volgende ledenvergadering.

Ik verheug me erg op de start van de lente-competitie in maart, en waarschijnlijk net zoals de meeste van jullie kijk ook ik uit naar de eerste zonnestralen en mooie sportieve wedstrijden buiten op het veld. Ik wil iedereen veel succes wensen in de competitie, en iedereen alvast bedanken voor alle inzet voor onze mooie vereniging.

Erkan Kurt

Reacties


Feline van Vlerken

18-2-2020 @ 09:14:13 |Erkan, fijn dat je als voorzitter aan de slag gaat. Veel succes en plezier

Adriaan de Boer

18-2-2020 @ 09:24:34 |Veel succes Erkan, veel plezier en energie toegewenst, Ad de Boer

Ronald Schilp

18-2-2020 @ 09:37:18 |Van harte gefeliciteerd Erkan met deze mooie uitdaging. Heel veel succes en vooral veel plezier.

Han Schiebaan

18-2-2020 @ 09:38:53 |Beste Erkan, mooi dat je deze positie voor de club in wilt nemen.... Zeer veel succes en vooral plezier wens ik je hier in toe. Han Schiebaan

Robert Daniƫls

18-2-2020 @ 10:32:32 |Proficiat Erkan, veel succes en plezier met deze uitdaging. Top dat je dit op pakt!! grtz Robert

Walter de Natris

18-2-2020 @ 22:07:19 |Hoi Erkan, proficiat tot ziens op de velden. Gr Walter de Natris

Rob van Doorne

19-2-2020 @ 19:34:04 |Hoi Erkan. Top dat je de club wil de komende jaren wil helpen naar een nog mooiere toekomst! Gr. Rob van Doorne

Reageer op het nieuws