HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Van het Bestuur

Ruud van de Rakt afgetreden als voorzitter HOD

Nieuws afbeelding 28-1-2020
Gisteravond op de ALV is Ruud van de Rakt afgetreden als voorzitter van HOD. Zijn termijn van 3 jaar zit er op en, zoals hij al aan het begin van dit voorzitterschap aankondigde: er komt geen tweede termijn.
Ruud is een echte HOD man die menig functie binnen onze vereniging heeft vervuld. Zo is hij voorzitter van het International Easter Tournament (IET) geweest en was hij al eerder voorzitter van HOD (2003 tot 2011). Na enkele jaren pauze volgde hij in 2017 Joop Brusselers op als voorzitter. Voor zijn inspanningen is hij in 2009 al tot erelid benoemd.
De afgelopen jaren als voorzitter waren niet de meest rustige. De Air Dome, de nieuwe kleding, ontwikkelingen op hockeygebied, de besluitvorming rond de nieuwe velden en normen en waarden binnen de vereniging, hebben veel aandacht gevraagd en doen dat nog. Maar de drukste periode is achter de rug en voor Ruud is het nu tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. 
Namens de hele vereniging willen we Ruud enorm bedanken voor al zijn inzet! We hopen natuurlijk dat zijn HOD-hart blijft spreken en dat we hem nog regelmatig zullen zien op de club.

NB het aftreden van Ruud betekent dat we vooralsnog voorzitter-loos zijn. Voorlopig neemt het hele bestuur de taken gezamenlijk waar (maar ideaal is het niet).