HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Van het Bestuur

Kerstboodschap van de voorzitter

Nieuws afbeelding 18-12-2019

Het jaar 2019 nadert weer langzaam het einde. Het veldseizoen is voorbij, het zaalseizoen is inmiddels opgestart in de Air Dome. De eerste foto’s van de Air Dome vervullen mij altijd weer met trots; wat hebben we toch met zijn allen iets moois neergezet! Een voorbeeld dat op de Nederlandse hockeyvelden steeds meer wordt nagevolgd.

Ons hockeycomplex buiten vind ik (en velen met mij) al prachtig, maar dat zal het komende jaar alleen nog maar mooier worden. Afgelopen jaar hebben we overeenstemming bereikt met de Gemeente Valkenswaard over nieuwe velden. Ons hockeyspel (en dat is toch de basis) zal zeker baat hebben bij deze nieuwe velden.

We hebben dit jaar veel energie gestoken in de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers. Daar is al genoeg over gezegd en geschreven en we zijn er nog niet. Om het jaar positief af te sluiten wil ik ook graag het volgende onder de aandacht brengen. We hebben bijna 300 vrijwilligers, die zich allemaal belangeloos inzetten voor onze vereniging.  En dat is behoorlijk veel. Ze zijn er als coach, als coördinator, als spotter, als hulp bij toernooien, wedstrijdbalie, noem maar op. We hebben 2 bestuursleden gevonden, en enkele nieuwe lijn coördinatoren. Dit zijn intensieve functies: niet alleen qua tijd maar ook soms qua emoties. Alle vrijwilligers staan het hele jaar paraat voor de vereniging. En daar zijn we super trots op! Namens iedereen: bedankt! Zonder jullie geen hockey en geen club.

Aan mijn eigen vrijwilligers carrière bij HOD zal bij de komende ALV een einde komen. Mijn termijn van 3 jaar zit er op en ik heb na rijp beraad besloten niet voor een tweede termijn te gaan. Het wordt voor mij tijd voor andere zaken en voor de vereniging voor een nieuwe voorzitter.
We gaan de komende tijd op zoek naar een nieuwe voorzitter. Mocht je interesse hebben, misschien jezelf kandidaat stellen, mee willen denken of anderszins hierin iets willen betekenen (tips zijn ook welkom!) dan hoor ik het graag. Je kunt me bereiken via [email protected]

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een gezond, sportief 2020!