HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Even voorstellen: nieuwe lijncoördinator Jongste jeugd meisjes Irene Verwoerd

Nieuws afbeelding 2-10-2019
We hebben een nieuwe lijncoördinator voor de meisjes E6 en E8 tallen en de F-tallen: Irene Verwoerd. Zij volgt Sylvia Bolt op, die we bij deze willen bedanken voor alle inzet. Irene stelt zich hier even voor:

Voor dit jaar heb ik me als vrijwilliger aangemeld voor de technische commissie (TC) Jongste jeugd meisjes. We willen, volgens mij, allemaal dat onze kinderen sportief en op een leuke manier met hockey bezig zijn. En clubs kunnen alleen nog maar blijven bestaan en groeien met de inzet van vrijwilligers. Door nu diverse taken te verdelen, ga ik ervan uit dat de continuïteit van de club gewaarborgd blijft. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben jullie aanspreekpunt bij vragen, ideeën, tips, etc. voor alles wat de Jongste jeugd meisjes aangaat. Ik ga bij trainingen kijken en proberen om ook bij de wedstrijden te komen kijken.
Aarzel dus niet om mij aan te spreken of te mailen ([email protected]).

Ik ben samen met John en onze jongste zoon hockeyt bij deze club. Beau zit in J6E1. Zelf heb ik nog nooit gehockeyd. Daarom wil ik volgend seizoen gaan starten met Trimhockey. Super leuk om te doen. Ik ben dan niet alleen in een leuke groep buiten aan het sporten, maar begin het spelletje dan ook steeds beter te snappen. Best handig!


Veel hockeyplezier,

Irene Verwoerd