HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Maak kennis met onze nieuwe sponsor: Volvo van Roosmalen

Nieuws afbeelding 30-9-2019

De komende drie jaar sponsort Volvo Van Roosmalen de sportieve prestaties van zowel Jongens B1 als Meisjes B1 van H.O.D. Daarnaast is Volvo van Roosmalen de komende jaren betrokken bij onder andere het H.O.D. jeugdtoernooi. 


Voor onze leden heeft Volvo van Roosmalen een unieke actie in petto: Voor elk lid (of een ouder van een jeugd lid) van H.O.D. welke een nieuwe Volvo bij Van Roosmalen koopt of leased, schenkt Volvo een bonus van €1.000,-  aan H.O.D. Voor aankoop van een Volvo Selekt Occasion (tot en met 31 december) ontvangt de club een bonus van €500,- 


De eerste auto is reeds verkocht! Kortom, een geweldige start voor beide partijen, een echte win-win situatie, zoals dat hoort bij een perfecte samenwerking tussen club en sponsor!

 

Van Roosmalen Groep is dè Volvo-dealer van Noord-Brabant met acht vestigingen, waaronder de vestiging in Best. U kunt bij Van Roosmalen uiteraard terecht voor nieuwe Volvo’s, maar ook voor Volvo Selekt occasions van topkwaliteit, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor het familiebedrijf is de persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service. Nieuwsgierig? Volvo dealer Van Roosmalen Best is gevestigd op de Eindhovenseweg Zuid 57 (pal aan de A2) in Best. (www.roosmalen.nl)

Bijlage