HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Start trainingen nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding 13-8-2019
De start van het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur.Alle teams kunnen vanaf 19 augustus terecht om te beginnen met de training, het clubhuis is vanaf deze week ook weer geopend.
LET OP: op dinsdag 20 en donderdag 22 augustus staan oefenwedstrijden gepland op 8a. Teams die daar willen trainen moeten volgende week uitwijken naar een ander veld.

De trainingen die worden verzorgd door jeugdspelers van HOD zullen starten vanaf 26 augustus, eerder alleen in onderling overleg. 

Het definitieve trainingsschema zal aanstaand weekend worden gepubliceerd via de website.

In de eerste periode van de competitie zijn er een aantal zaken gepland voor trainers en coaches:
* 26 augustus organiseert Roel Coenen, de trainingscoördinator, een informatieavond voor alle trainers (19.00-20.00). Hij zal de trainers vertellen over de verwachtingen vanuit HOD, de trainingsmodule via de app, de wijze van vergoeden, aanbod cursussen en eventueel organisatorische zaken zoals materialen.

* 16 september is de HT1-cursus voor alle trainers (17.30 - 21.00). Op één avond krijgen de trainers van Martin vd Rakt uitleg over de theorie rondom training geven. Dit is ook een voorwaarde voor de vergoeding per training (zie website).
– Waarom komen kinderen trainen?
– Leeftijdskenmerken van de diverse doelgroepen
– Wat is training geven?
– Indeling van de training
– Hoe geef ik aanwijzingen?
– Trainersgedrag
– Analyse van techniek
– Het belang van spelen
– Veiligheid/materialen

* Deelname aan een HT2-cursus zal geïnventariseerd worden in de komende weken, dit zal op een later moment in de eerste seizoenshelft starten. Mocht hier interesse voor zijn, dan kan deze aanmelding worden verstuurd naar Roel Coenen.

* Er zal een bijeenkomst worden georganiseerd voor de cursisten van de HT1 en HT2 van vorig seizoen, de datum en uitnodiging volgt bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Roel Coenen ([email protected])

Vriendelijke groeten,
Roel Coenen
Trainingscoördinator HOD Valkenswaard

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws