HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Vergoedingen trainers 2019-2020

Nieuws afbeelding 19-7-2019
Beste leden,

HOD vindt het erg belangrijk dat (jeugd)teams training krijgen van eigen leden en dit willen we graag ondersteunen.
Jeugdleden vanaf de C-leeftijd willen we graag koppelen aan een ander jeugdteam, passend bij de leeftijd van de trainer.Voor alle jeugdleden, dus ook die uit de D-teams, bieden we een trainerscursus aan. Deze cursus zal aan het begin van het seizoen plaatsvinden en geeft de trainers informatie en begeleiding bij alles wat bij het training geven komt kijken.

De trainingscursus is in het nieuwe seizoen een verplicht onderdeel van het training geven, waarbij we ook de vergoeding van de trainers hebben aangepast. HOD wil de trainers graag belonen voor hun inzet en tijd, waarbij de trainer per training een vergoeding zal ontvangen.De hoogte van de vergoeding is gekoppeld aan de leeftijd van de trainer en de cursus(sen) die zijn behaald.

Op de website, na inloggen, 'club', 'documenten', 'hockey' vinden jullie het document dat door het bestuur is opgesteld. Daarin lichten we de nieuwe regeling vrijwilligersvergoeding toe.

Voor vragen of opmerkingen, betreffende trainingen of cursussen, kan contact op worden genomen met trainingscoördinator Roel Coenen via