Algemene Informatie

Droomscore HOD Dames1 tegen St. Oedenrode Dames1: 10-0!

Nieuws afbeelding 14-5-2019
Tijdens de voorbespreking gaf coach Robbert Daniëls een duidelijke opdracht mee... Geen gelul 7-0!

Met deze worden ging HOD het veld op om zich niet opzij te laten zetten door de meiden van Oedenrode.De wedstrijd ging soepel van start en al in de 5e minuut kreeg HOD zijn eerste corner. Lieke van Otten had een mooie sleep maar de keeper van Oedenrode was hierop voorbereid en hielt deze eruit.

HOD blijft rond spelen en heeft enkele mooie aanvallen maar helaas weinig resultaat. Na een mooie actie van HOD is het Marleen de Wert die met een backhand een poging op het doel waagt, helaas wordt ook deze tegen gehouden door de keeper.
Ondanks dat het HOD niet lukt om het eerste doelpunt te scoren blijven het team wel het spel maken. In de 20ste minuut geeft Tedje Dingen een flats op goal maar de keeper van Oederode was nog steeds scherp.

Gelukkig was daar eindelijk Lieke van Otten die van de rebound de 1-0 wist te scoren. 5 minuten later is het weer HOD die uit weet te breken waarna Tedje Dingen knap vanaf de achterlijn precies in de goal weet te plaatsen, 2-0.
Enkele minuten later is het Oedenrode die de bal verovert en via de linkerkant de cirkel weet binnen te treden. Keepster Jenay Boot, die nog niet in actie was hoeven komen was scherp en wist deze aanval af te weren waarna HOD zelf weer in de aanval kon. Het was dan ook weer Lieke van Otten die de 3-0 binnen wist te tikken. In de 35e minuut weet ook Romi Schilp de bal achter de doellijn te krijgen waardoor HOD tevreden met een 4-0 de rust in kan.

Met nog steeds de woorden van coach Robert Daniëls in gedachten, 7-0 geen gelul, gaat HOD weer terug het veld op. HOD heeft verschillende mooie acties en in de 41ste minuut na een mooie actie van Maud Geerdink en Tess Rijnders wordt er een strafcorner bemachtigd. Ook deze werd uitstekend benut door Lieke van Otten, 5-0. Oedenrode wordt nog eenmaal gevaarlijk maar deze aanval wordt goed verdedigd. In minuut 58 weet Tedje Dingen, Lieke van Otten weer te vinden die daar gretig gebruik van weet te maken, 6-0. Vanaf dit moment heeft HOD de smaak te maken en na een volgende strafcorner is het weer Lieke van Otten die hem af weet te maken, 7-0.
Er komen nog verschillende kansen op goal maar deze worden gemist. Maud Geerdink weet uiteindelijk een mooie actie te maken over links en ziet Marleen de Wert vrij staan die vanaf de cirkelrand een schot op goal waagt, 8-0! Nog geen minuut later vindt Aniek Eij ruimte om mee op te komen, pusht op Lieke van Otten en in een beweging is het weer Lieke van Otten die er de 9-0 van maakt. Om de wedstrijd mooi af te sluiten weet Jip Zweegers Pleun Boudewijns te bereiken die de scoren mooi weet af te ronden, 10-0.

Bedankt voor alle support, het was genieten deze wedstrijd. Volgende week is het Civicum dat op het programma staat, tot dan!