HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto
Algemene Informatie

Doe mee aan mobiliteitsprogramma Slimme reis

Nieuws afbeelding 13-5-2019 Vanaf 9 mei 2019 kun je mee doen met de clubactie 2019 van mobiliteitsprogramma Slimme Reis, doe je ook mee? 

Het programma Slimme Reis motiveert automobilisten op de A2 tussen Weert en Eindhoven om vaker de auto te laten staan. Reizigers worden zelfs beloond tot wel € 120,- wanneer ze reizen met de fiets, met het OV, thuiswerken of reizen na 19.00 uur. Een goed initiatief om de bereikbaarheid van de regio Weert – Eindhoven te verbeteren. Daar doen wij graag aan mee, helemaal omdat we er als club ook geld mee kunnen verdienen! Geld voor de club? Jazeker! Dus doe mee, dan verdienen we samen een mooi bedrag om te investeren in onze club. 

Hoe werkt de Slimme Reis clubactie? Meld je aan bij Slimme Reis! (Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.) Voor iedere nieuwe deelnemer die zich aanmeldt bij Slimme Reis mét onze club-actiecode A28783 , stort Slimme Reis €1,- in onze clubkas. Hoe meer mensen zich dus bij Slimme Reis aanmelden, hoe meer euro’s in onze clubkas, tot een bedrag van wel €250,-! De actie loopt tot en met vrijdag 9 juni! En weet je wat het mooie is, je hoeft niet eens lid te zijn van onze club om mee te doen aan de actie. Dus vraag ook je familie, vrienden, collega’s en kennissen om zich bij Slimme Reis aan te melden met onze club-actiecode. Win win! 
Hoe meld ik me aan bij Slimme Reis? 1. Download de app TimesUpp 2. Klik in de app op "Ik doe mee”, vul je gegevens en de club-actiecode in 3. Mijd de A2 tussen Eindhoven en Weert en spaar automatisch voor credits! Lees hier de actievoorwaarden: https://www.a2.slimmereis.nl/actievoorwaarden-clubactie/